26 Квітня 2024, 14:46 | Реєстрація | Вхід
/ «Я повернулася. Люблю» Ольги Герасим’юк - 25 Січня 2020

«Я повернулася. Люблю» Ольги Герасим’юк

Категорія: «Події»
Дата: 25 Січня 2020 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 517


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Ольги Герасим’юк «Я повернулася. Люблю», яка відбудеться 25 січня. Початок – о 16:00. Модераторка – Мар’яна Савка.

25 січня о 16:00 відома українська телеведуча та громадська діячка Ольга Герасим’юк презентуватиме свою книжку у Львові. «Я повернулася. Люблю» - збірка есеїв та дорожніх нотаток, до якої увійшли тексти за більше ніж десять років. Захопливі подорожі, знайомство з світом через призму людських доль і характерів, доленосні знайомства, втрати та віднайдення себе – про все це у чуттєвій розмові з Ольгою Герасим’юк. Чекаємо вас у книгарні «Є» (просп. Свободи, 7). Вхід вільний.

У книжці «Я повернулася. Люблю» на читача чекають знайомство з історією, культурою, звичаями та ментальністю багатьох народів, але насамперед тут будуть зустрічі з людьми. Вдумлива й чутлива до найтонших деталей, до найглибших психологічних нюансів авторка (за сумісництвом — і героїня) не тільки розповість багато нового про барвистий і строкатий світ, а й нагадає призабуте, зупиниться перед сакральним, поміркує про вічне. Щире і просте, радісне й печальне, зворушливе і мудре на цих сторінках переплітаються, сходяться й розходяться, творять чутливі, як пульс, візерунки живої оповіді, де кожне слово пропущене крізь серце.

Мар’яна Савка – поетеса, перекладачка, членкиня Асоціації українських письменників та Національної спілки письменників України. Від 2017 року є Послом доброї волі ООН в Україні, з 2018-го  — входить до ПЕН-клубу. Головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева».

25 січня, 16:00. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar