18 Травня 2024, 07:20 | Реєстрація | Вхід
/
Головна » Коментарі користувача [tansh]

Знайдено коментарів: 73
Показано комментарів: 61-73
Сторінки: « 1 2 3

avatar
Зацепило и сильно. smile
avatar
Чорі, щиро дякую, що Ви звернули увагу на мої скромні поетичні спроби. smile Мабуть, зі ртуттю таки переборщила. Хоча у ртуть (як і заздрість) не вкладала негативу. Вона для мене не отрута (яд), а швидше щось на зразок трунку, вогню, не знаю, які ще слова підібрати, те, від чого героїня страждає, бо хтось зачепив її серце. Хотілось, щоб це був світлий вірш, бо вона не хоче "рідному" зла. А виявилось, що з боку це сприймається по-іншому (не співпадіння змісту і його втілення. Можливо, перепишу геть зовсім.
avatar
Мені здавалось, що з причинами і наслідками все зрозуміло. У баришні проблеми в особистому житті, які вона вирішує споживанням виробів хлібо-кондитерського комбінату. biggrin
avatar
Шановна Чорі, визнаю. Як зараз каже молодь, "накосячила". Та й взагалі текст слабенький, дворічної давнини. Сама не знаю, чого вивісила. Мабуть, настрій був такий.
avatar
Нежно. Красиво. Завидую...
avatar
Дякую на доброму слові. smile
avatar
Дякую, Пашо. Спробую щось з цим зробити. Коли пишу, не завжди на такі речі звертаю увагу. Хоч це, мабуть, і погано.
avatar
Ну, надежда - она штука такая... Даже уцелела на дне ящика Пандоры
avatar
Ждать обязательно. smile
avatar
Знаєш, Пашо, цю героїню я уявляла саме такою. Хоча точніше, мабуть, списувала з життя. Бо таких жіночок, зневірених і недолюблених, повно по київських вулицях і базарах. А ти щось її зромантизував. Проте, може, ти й правий. Якою б жінка не була, їй завжди хочеться "великого і світлого".
avatar
Мило, романтично, прогулялась с Вами по любимому Киеву. smile
avatar
А знаєш, сумно було тими місцинами блукати і слухати мамині розповіді. А коли замість теплиць вимахав громіздкий комплекс зрозуміла, що Пріорки, як і мами, вже не стало.
1-30 31-60 61-73