29 Березня 2024, 08:21 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Скарбничка історій» у Києві - 13 Грудня 2022

Презентація книги «Скарбничка історій» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 13 Грудня 2022 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Сенс»
Адреса: Микільський провулок, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 224


Нещодавно полиці книгарень поповнила унікальна новинка від Володимира Аренєва – книга «Скарбничка історій». На її сторінках – поєднання пригодницької історії про мандри у часі та просторі, розкриття таємниць, дружбу й випробування та нон-фікшн складової з порадами та завданнями щодо написання власних захопливих історій. Як автор винаходить нові світи та персонажів? У чому труднощі та виклики мистецтва сторітелінгу? Як писати та малювати героїв? А ще про закулісся створення книг, як вигадати персонажа і як щодня знаходити час на творчість говоритимемо з письменником Володимиром Аренєвим та ілюстратором Сашком Ком’яховим. Модеруватиме зустріч Ірина Славінська. Чекаємо вас 13 грудня о 18:30 у книгарні «Сенс» (Микільський провулок, 1).

«Скарбничка історій» — це захоплива повість, у якій пригоди чекають на тебе на кожній сторінці, а ще — чудовий посібник з написання не менш захопливих історій з практичними порадами і зав¬даннями. Як це поєдналося в одній книжці? Магія! А також — майстерність відомого українського письменника Володимира Аренєва, який і розкриває власні творчі секрети початківцям.

Володимир Арєнєв – український письменник-фантаст, літературний критик, перекладач, редактор-укладач та дописувач до кількох друкованих та онлайн-видань. Сценарист документальних фільмів та автор чималої кількості аналітичних статей з літератури сьогодення. Номінант та переможець багатьох українських та міжнародних літературних конкурсів. Автор книг «Відчайдушний боягуз», «Заклятий меч, або Голос крові», «Сапієнси», «Бісова душа, або заклятий скарб» та ін.

Сашко Ком'яхов – ілюстратор і коміксмейкер із київської родини художників. Чимало часу присвятив праці у галузях ілюстрації книжок, підручників та періодичних видань, анімації, настільних ігор, ігрової індустрії та кіно. Співпрацював з: НХМУ, Мистецьким Арсеналом, «Лікбез історичний фронт», із фондом «Повернись живим», Музеєм Революції Гідності як художник та куратор культурно-освітніх проєктів. Співзасновник освітніх спільнот «Ілюстрактор» та «Comicsoda». Засновник проєкту «Ukrainika», присвяченого популяризації мілітарної історії. Зараз працює над створенням ілюстрацій та графічної прози.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar