20 Квітня 2024, 14:33 | Реєстрація | Вхід
/ Євгенія Кузнєцова наживо: тепла розмова у Києві - 16 Грудня 2022

Євгенія Кузнєцова наживо: тепла розмова у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 16 Грудня 2022 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 249


Друзі, якщо ви читали книгу «Спитайте Мієчку» та слідкуєте за творчістю її авторки Євгенії Кузнєцової, ця новина для вас! 16 грудня 16:00 письменниця завітає до Києва на теплу розмову та зустріч з читачами. Будемо говорити про книги й творчість, жарти та іронію, Україну та світ, дітей, котів, гарбузи та все на світі. А ще на гостей зустрічей чекає (увага!) анонс нової книги Євгенії Кузнєцової, що скоро побачить світ у «Видавництві Старого Лева», та читання невеликих уривків з цієї довгоочікуваної новинки. Модеруватиме розмову журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва. Чекаємо вас у Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.

Що робити сестрам, яким так легко загубитися у власних думках і бажаннях у великому місті? Все наче й добре, але хочеться поставити життя на паузу, хоча б до вересня, та повернутися у місце свого дитинства. Заплетені стіни старого будинку відгороджують від усього світу з його безліччю питань, а бабуся Тея нічого не запитує, зате завжди поруч.

Але літо час не спиняє: на порозі будинку з’являються люди з колишнього, теперішнього і майбутнього життя. Всі у цьому домі — і самі сестри, і бабуся, і індійська кузина, і розгублена мама, і навіть рудий кіт без імені — на порозі змін. Літо іде, ростуть гарбузи на експорт, розмови не стихають, а проблеми і рішення біжать наввипередки.

Євгенія Кузнєцова – письменниця, блогерка, дослідниця медіа та прикладної журналістики. Після захисту дисертації із літературного аналізу в університеті Деусто, в Іспанії, працювала консультанткою з медіа для низки організацій, включно із ОБСЄ та ООН в Україні. Перекладає з англійської, німецької, іспанської і французької мов.
Марина Данилюк-Ярмолаєва – журналістка, політична оглядачка, ведуча.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar