28 Березня 2024, 11:29 | Реєстрація | Вхід
/ Скарбничка історій від Володимира Аренєва - 11 Грудня 2022

Скарбничка історій від Володимира Аренєва

Категорія: «Події»
Дата: 11 Грудня 2022 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 230


Хто з нас не мріяв навчитися писати власні історії? Жваві, інтригуючі, з несподіваними поворотами сюжету та цікавезними героями, які вміють дивувати. Якщо так, тоді ця новина для вас! Письменник Володимир Аренєв, автор трьох десятків книжок, серед яких унікальна новинка «Скарбничка історій», де поряд із захопливою історією міститься унікальний посібник зі сторітелінгу, проведе для усіх охочих майстер-клас із писання власних історій! Разом з ним дізнаємось як працює сюжет, як вигадати персонажа, як щодня знаходити час на творчість, а ще закулісся письменництва та цікавинки зі світу створення книг. Чекаємо вас у неділю, 11 грудня, о 15:00 у Книгарні-кав'ярні Старого Лева (Київ, вул. Прорізна, 10).

«Скарбничка історій» — це захоплива повість, у якій пригоди чекають на тебе на кожній сторінці, а ще — чудовий посібник з написання не менш захопливих історій з практичними порадами і зав¬даннями. Як це поєдналося в одній книжці? Магія! А також — майстерність відомого українського письменника Володимира Аренєва, який і розкриває власні творчі секрети початківцям.

Володимир Аренєв – український письменник-фантаст, літературний критик, перекладач, редактор-укладач та дописувач до кількох друкованих та онлайн-видань. Сценарист документальних фільмів та автор чималої кількості аналітичних статей з літератури сьогодення. Номінант та переможець багатьох українських та міжнародних літературних конкурсів. Автор книг «Відчайдушний боягуз», «Заклятий меч, або Голос крові», «Сапієнси», «Бісова душа, або заклятий скарб» та ін.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar