19 Квітня 2024, 10:23 | Реєстрація | Вхід
/ Мар'яна Савка і Наталка Малетич у Кракові - 20 Листопада 2022

Мар'яна Савка і Наталка Малетич у Кракові

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2022 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Краків
Місце: NIĆ. Kawiarnio-księgarnia
Адреса: ul. Sławkowska 28
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 200


Запрошуємо батьків, їхніх малюків та всіх охочих на казкову розмову з письменницями Мар’яною Савкою та Наталкою Малетич 20 листопада о 16:00 у NIĆ. Kawiarnio-księgarnia (Краків, ul. Sławkowska 28). Поспілкуємося про книгу «Нові казки Старого Лева», привиденят, бабуїнів й інших чудернацьких героїв книжок, які створювали авторки.

У королівстві Старого Лева, що існує вже понад двадцять років, живе багато чарівних історій та персонажів, деякі оселилися у книжках зовсім недавно, а з деякими виросло не одне покоління читачів і читачок. До дня народження видавництва у грудні 2021 улюблені письменники написали нові чудові оповідки, ви точно маєте бути знайомі з кимось із персонажів! Старий Лев, 36 і 6 котів, які випробують себе у ролі няньок; драконенята, що прийшли із книжки мститися; маленький Привид, єнотик Бо з сестричкою – з ними не буває сумно! Мар’яна з Наталкою розкажуть як з’являються історії та книжки і натворять трішки див! До зустрічі!

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, волонтерка, актриса, перформерка, художниця. Авторка 21 книжки для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі». Як ілюстраторка дебютувала в 2019 з книжкою Юрка Іздрика «Меланхолії». Від 2017 року є Посланцем з толерантності ПРООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу, має титул «Обличчя Львова» за версію журналу «Boom Awards». Ведуча авторської програми на YouTube-каналі «Мар’яничі на ніч».

Наталка Малетич – письменниця, редакторка відділу дитячої літератури у «Видавництві Старого Лева». Авторка, співавторка і упорядниця понад двох десятків книг для дітей. Лауреатка ІІ премії Всеукраїнського конкурсу на найкращі прозові твори для дітей «Золотий лелека» 2008 року та I премії конкурсу «Біблійні історії» за повість «Великодня історія» (2010). Книжка-картинка з ілюстраціями Наталі Чорної «Привид, який не міг заснути» отримала відзнаку BookForum Best Book Award 2020.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar