26 Квітня 2024, 15:16 | Реєстрація | Вхід
/ Мар'яна Савка «Де віднаходити радість?» у Кракові - 21 Листопада 2022

Мар'яна Савка «Де віднаходити радість?» у Кракові

Категорія: «Події»
Дата: 21 Листопада 2022 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Краків
Місце: NIĆ. Kawiarnio-księgarnia
Адреса: ul. Sławkowska 28
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 203


У понеділок, 21 листопада, о 19:00 письменниця, мисткиня, головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар`яна Савка спілкуватиметься зі всіма охочими у NIĆ. Kawiarnio-księgarnia (Краків, ul. Sławkowska 28) про те, як давати лад своїм емоціям у складні часи, де віднаходити радість і силу, щоб протистояти обставинам і працювати на Перемогу. Життєствердні і зболені вірші, улюблені тексти і нові – на гостей чекатимуть яскраві емоції у затишних стінах улюбленої краківської книгарні з українською душею.

Також про тексти і їх вплив, як мотивувати себе та інших, поєднувати музику, літературу і малювання, волонтерити та не забувати про себе – поділиться Мар’яна з власного досвіду. Вхід на поетичну-мотиваційну розмову «Де віднаходити радість?» вільний.

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, волонтерка, актриса, перформерка, художниця. Авторка 21 книжки для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі». Як ілюстраторка дебютувала в 2019 з книжкою Юрка Іздрика «Меланхолії». Від 2017 року є Посланцем з толерантності ПРООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу, має титул «Обличчя Львова» за версію журналу «Boom Awards». Ведуча авторської програми на YouTube-каналі «Мар’яничі на ніч».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar