27 Квітня 2024, 05:52 | Реєстрація | Вхід
/ Довга розмова про «Коротку історію фотографії» - 24 Лютого 2022

Довга розмова про «Коротку історію фотографії»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2022 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: The Naked Room
Адреса: вул. Рейтарська, 21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 300


Друзі та подруги в Києві, маємо гарні новини! У четвер, 24 лютого, о 19:00, в галереї сучасного мистецтва The Naked Room (вул. Рейтарська, 21) відбудеться презентація "Короткої історії фотографії”. Книгу Іана Гейдна Сміта обговорюватимуть фотографи Михайло Палінчак і Макс Щербина, який і промодерує зустріч, кураторка та мистецтвознавиця Катерина Радченко, а також менеджерка ґрантових проєктів "Видавництва Старого Лева” Ольга Бесараб.

Вхід вільний за умови дотримання карантинних норм та попередньої реєстрації (https://forms.gle/74ugFBZhKTTLkxr3A). Для всіх, хто не зможе потрапити на зустріч вживу, Старий Лев транслюватиме її на своїй Facebook-сторінці.

Книжка Іана Гейдна Сміта, яку Старий Лев видав за підтримки програми Європейського Союзу "Дім Європи” — це стислий і водночас насичений екскурс до теми мистецтва фото. У цьому виданні є все, що зацікавить і митців, і людей, які лише цікавляться фотографією: найвідоміші світлини, ключові жанри, теми і техніки, а також найбільш знакові роботи від початку 19 століття до сучасного цифрового фото. Автор розповідає не лише про те, як фотографія виникла і розвивалась, а й про те, як вона змінила світ.

Фотограф Михайло Палінчак та мистецтвознавиця Катерина Радченко розкажуть про фотомистецтво та його розвиток в Україні, а також поділяться враженнями від книги. Менеджерка ґрантових проєктів "Видавництва Старого Лева” Ольга Бесараб розповість історію видання новинки. Модеруватиме це мистецьке обговорення фотограф і журналіст Макс Щербина.

Вас чекають досвідчені та відомі спікери, цікавезна тема і унікальна ілюстрована книжкова новинка. Отож, запрошуємо і з нетерпінням чекатимемо!
  • Михайло Палінчак — фотограф, засновник платформи "Untitled” та співзасновник спільноти "Українська вулична фотографія”, автор арт-буку "Обличчя Майдану” та фотокниги "Анамнез”.
  • Катерина Радченко — кураторка і мистецтвознавиця, дослідниця фотографії, засновниця і директорка "Odesa Photo Days Festival”.
  • Макс Щербина — фотограф, а також редактор і співвечутий "Телебачення Торонто”.
  • Ольга Бесараб — менеджерка ґрантових проєктів у "Видавництві Старого Лева”.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar