16 Квітня 2024, 23:12 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс рецензій на книги німецьких авторів - 7 Лютого 2022

Конкурс рецензій на книги німецьких авторів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 07 Лютого 2022 (Понеділок)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1445


Усі, хто цікавляться літературою, запрошуються до участі в конкурсі рецензій на книги німецьких авторів XXI століття. Книги можна читати в оригіналі німецькою мовою або в перекладі. Рецензії на конкурс можна подавати німецькою або українською мовою. В конкурсі можуть брати участь школярі, студенти, фахівці будь-якої спеціальності.

Переможці отримають дипломи та цінні призи! Переможці, які посядуть І місце в кожній категорії, отримають подарунковий сертифікат на суму 1000 грн для придбання товарів у найпопулярнішому книжковому інтернет-магазині України, де окрім книг можна також купити одяг, аксесуари, канцтовари, предмети декору, настільні ігри, товари для творчості та багато іншого! Переможці, які посядуть ІІ і ІІІ місця в кожній категорії, отримають подарунки з символікою Goethe-Institut в Україні.

Конкурс проводиться в період з 23.11.2021 по 07.02.2022 в рамках проєкту «Між рядків: Читаємо німців» за фінансування Goethe-Institut в Україні. Роботи приймаються до 18:00 07.02.2022 року. Результати будуть опубліковані 23.02.2022 на сайтах Запорізької бібліотечної асоціації та Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки.

Організатори конкурсу: Бібліотека-партнер Goethe Institut в Україні, Центр Sprache. Kultur. Deutschland, Запорізький національний університет, Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека, Запорізька бібліотечна асоціація.

ПРАВИЛА КОНКУРСУ

РЕЄСТРАЦІЙНІ ФОРМИ

  • Реєстраційна форма для учасників в номінації «Найкраща рецензія українською мовою на книгу німецького автора XXI століття»: https://forms.gle/FmS6ShwkCLzUX8wM6
  • Реєстраційна форма для учасників в номінації «Найкраща рецензія німецькою мовою на книгу німецького автора XXI століття»: https://forms.gle/woKaiAhv7pTStYXN8
НАЙКРАЩІ НІМЕЦЬКІ КНИГИ 2000-х

Рекомендовані добірки цікавих німецьких книг сучасних авторів, які ви можете безкоштовно отримати на абонемент в бібліотеках-партнерах Goethe-Institut в Україні або в електронній бібліотеці Onleihe.
Ці книги можна отримати безкоштовно на абонемент в Бібліотеці Goethe-Institut в Києві, мережі бібліотек-партнерів по всій Україні або електронній бібліотеці Onleihe.

1. Бібліотека Goethe-Institut Києві: https://www.goethe.de/ins/ua/uk/kul/bib.html

2. Мережа бібліотек-партнерів Goethe-Institut в Україні: https://www.goethe.de/ins/ua/uk/ueb/koo/par.html

3. В Запоріжжі бібліотека-партнер Goethe-Institut знаходиться у відділі документів іноземними мовами Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (просп. Соборний, 142, 3-й пов., к. 32). Тел.: (061) 787-53-59, 068-941-48-80. Email: zp.partnerbibl@gmail.com

4. Електронна бібліотека Onleihe: https://www.goethe.de/ins/ua/uk/kul/bib/onl.html
В е-бібліотеці Onleihe окрім книг ви безкоштовно отримуєте доступ до німецьких фільмів, мультфільмів, подкастів, журналів. Інструкція з реєстрації в електронній бібліотеці Onleihe: shorturl.at/biC34


0 коментарів

Залишити коментар

avatar