20 Квітня 2024, 04:30 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-розмова «Кепський день містера Брауна» - 9 Листопада 2021

Онлайн-розмова «Кепський день містера Брауна»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Листопада 2021 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 302


Батьки та малюки! Запрошуємо вас у вівторок, 9 листопада, о 19:00 зайти на Facebook-сторінку Старого Лева приєднатись до обговорення нової книжечки «Кепський день містера Брауна». У прямому ефірі вас чекатимуть перекладачка Катерина Міхаліцина та психологиня Вікторія Горбунова.

Містер Браун — дуже заклопотаний тигр, що працює в дуже поважному офісі й не випускає з лап свій дуже важливий портфель. А коли тигр його губить, то готовий на все, щоб повернути. Адже у важливому портфелі — дуже важливі речі. Чи зможе містер Браун повернути його? Через які пригоди і невдачі йому доведеться пройти на цьому шляху? І що ж саме знаходиться у його портфелі?

«Кепський день містера Брауна» — це книга, яку Старий Лев видав за підтримки проєкту Європейського Союзу «Креативна Європа». Яскраві ілюстрації та смішні пригоди героя не тільки розвеселять маленьких читак, а й стануть темою для цікавих розмов із батьками. Про зайнятість дорослих на роботі, любов до неї і потребу працювати. Про цінності й те, що насправді є «дуже важливими речами» у нашому житті.

Перекладачка книги Катерина Міхаліцина зустрінеться в прямому ефірі з психологинею Вікторією Горбуновою, щоб обговорити таку особливу книжкову новинку. Катерина розкаже про роботу над перекладом, Вікторія порадить батькам, як на основі книжки варто говорити з дітьми про важливе, а глядачі зможуть долучитися до розмови, ставлячи свої питання в коментарях.

Тож обводьте в календарях 9 листопада і налаштовуйтесь разом із дітьми на дуже цікаву розмову про дуже важливі речі!
  • Катерина Міхаліцина — письменниця, редакторка і перекладачка. Авторка перекладу книги «Кепський день містера Брауна».
  • Вікторія Горбунова — доктор психологічних наук, завідувачка кафедри клінічної психології УКУ, авторка книжок із виховання дітей.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar