24 Квітня 2024, 03:25 | Реєстрація | Вхід
/ Дорослішати з книжками: розмова дитячих письменниць - 21 Вересня 2021

Дорослішати з книжками: розмова дитячих письменниць

Категорія: «Події»
Дата: 21 Вересня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 480


Старий Лев запрошує батьків та дітей до цікавезної онлайн-розмови про читання. У вівторок, 21 вересня, о 19:00, на фейсбук-сторінці «Видавництва Старого Лева» дитячі письменниці Наталія Ясіновська, Ольга Купріян, Катерина Міхаліцина та Марина Макущенко в прямому ефірі поговорять про дорослішання з книжками.

Книги супроводжують нас усе життя. Від раннього дитинства, коли розглядаємо яскраві книжки-картонки, слухаємо, як батьки читають нам віршики, або вперше читаємо самі. А потім — коли дорослішаємо, досягаємо підліткового віку і хочемо читати книги про таких самих підлітків. Дітям важливо дорослішати із книжками, адже так це дорослішання стає ще цікавішим. А батькам важливо і допомагати з вибором книг, і показувати добрий приклад.

Дитяче й підліткове читання обговорять авторки книжок для читачів різного віку. Катерина Міхаліцина, авторка книги «Яків і мокрий вечір», та Марина Макущенко, яка написала «Дракон у дитсадку», розкажуть про літературу для дошкільнят. Авторка книги «Мирослава та інші з нашого двору» Ольга Купріян і авторка повісті «Любов, дідусь і помідори» Наталія Ясіновська поділяться думками про підліткові книги та читання у цьому віці.

Як читати з дітьми та дітям? Чим читання у різному віці корисне й чому батькам варто заохочувати до нього дітей? Як дитячі авторки працюють над своїми книжками та спілкуються з юними читачами? У розмові, яку промодерує Наталія Ясіновська, письменниці обговорять все найважливіше, що стосується дитячої літератури. Авторки розкажуть про нові книги, а кожен глядач зможе поставити свої питання у коментарях до трансляції.

Тож гайда дорослішати з книжками разом зі Старим Левом!
  • Наталія Ясіновська — письменниця та перекладачка, авторка новинки для підлітків «Любов, дідусь і помідори».
  • Ольга Купріян — письменниця та літературознавиця, авторка новинки для підлітків «Мирослава та інші з нашого двору».
  • Катерина Міхаліцина — письменниця та перекладачка, авторка новинки для наймолодших «Яків і мокрий вечір».
  • Марина Макущенко — письменниця та журналістка, авторка новинки для наймолодших «Дракон у дитсадку».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar