29 Березня 2024, 02:37 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова з Володимиром Аренєвим - 19 Листопада 2022

Розмова з Володимиром Аренєвим

Категорія: «Події»
Дата: 19 Листопада 2022 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 207


Нещодавно Старий Лев потішив читачів новою книгою письменника Володимира Аренєва «Скарбничка історій», у якій майстерно поєднано дві складові: художня для підлітків про пригоди, магію та дружбу, а також унікальний посібник зі сторітейлінгу, що допоможе навчитись писати власні тексти. Як писалась книга та кому вона може бути цікавою? З якими труднощами зустрічається автор, коли пише нову оповідь? Про помилки, письменницькі спроби, підлітків, мандри у часі та що робити, якщо від історії залежить життя говоритимемо з письменником Володимиром Аренєвим та модераторкою Галиною Ткачук 19 листопада о 18.00. Трансляція розмови відбудеться на фейсбук-сторінці Старого Лева.

«Скарбничка історій» — це захоплива повість, у якій пригоди чекають на тебе на кожній сторінці, а ще — чудовий посібник з написання не менш захопливих історій з практичними порадами і зав­даннями. Як це поєдналося в одній книжці? Магія! А також — майстерність відомого українського письменника Володимира Аренєва, який і розкриває власні творчі секрети початківцям.
Ніколи не давай обіцянок, яких не зможеш виконати! Ніколи-­преніколи не намагайся допомогти тому, хто був ув’язнений три тисячі років! Але якщо вже візьмешся за це — готуйся до карколомних пригод, подорожей у часі та справжніх, а не казкових небезпек!

Разом із Урсулою і її незвичайним другом ти поринеш у небезпечні пригоди, від яких захоплює дух, а ще — дізнаєшся, як працює сюжет, як вигадати персонажа і як щодня знаходити час на творчість. І все це письменник розповідає легко, з гумором і яскравими прикладами з власного досвіду, нагадуючи, що творчість — це не лише кропітка праця, а й справжнє задоволення. А ілюстрації Олександра Ком‘яхова занурять тебе у світ фантастичних перипетій та надцікавих конспектів.

Володимир Аренєвукраїнський письменник, автор трьох десятків книжок. Його твори видавалися українською, англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, російською, словацькою, французькою мовами. Лауреат численних міжнародних премій. Також працює як редактор-укладач міжнародних антологій, веде курси письменницької майстерності для дорослих та підлітків. 2014 року на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні був визнаний найкращим автором фантастики для юних читачів.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar