20 Квітня 2024, 06:39 | Реєстрація | Вхід
/ Нью-Йоркський Літературний Фестиваль - 2021 - 3 Жовтня 2021

Нью-Йоркський Літературний Фестиваль - 2021

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 03 Жовтня 2021 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: смт Нью-Йорк
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2206


2-3 жовтня 2021 році у смт Нью-Йорк, що на Донеччині, відбудеться Нью-Йоркський Літературний Фестиваль.
 
Український Нью-Йорк - це не просто гучне американське ім'я. Український Нью-Йорк - це старі будинки з німецькою черепицею, яку виробляли тут ще з 19-го сторіччя, з віконницями, пофарбованими в блакитне. 

Нині Нью-Йорк повернув собі справжнє ім'я і готовий слухати та розповідати - дуже справжні історії. Різні, непрості, важливі.


Фокусна тема фестивалю: «Справжні імена. Справжні історії».

Гостями Першого Нью-Йоркського літературного фестивалю стануть письменники та письменниці з трьох країн: Олена Стяжкіна, Сергій Жадан, Галина Крук, Сашко Дерманський, Катерина Міхаліцина, поетка з Нью-Йорка (США) Оленка Дженнінгз, Себастьян Гобер (Франція). 

В межах фестивалю відбудеться конкурс есеїв для старшокласників Нью-Йорка, − нагородами для переможців стануть подорожі до Львова та Києва. Для участі в музичній програмі запросили відомого джазового контрабасиста Марка Токара.

Програма фестивалю: https://www.nylitfest.com/program21
Сторінка НЛФ у Facebook: facebook.com/newyorkfest

Організатор фестивалю: громадська організація «Культурний елеватор», керівниця − Олександра Папіна (організаторка фестивалю «Кальміус», Краматорськ). 

Серед партнерів події: Тетяна Пилипець та ГО «Книжкова толока», Український ПЕН, місцеві громадські організації «Ініціативна молодь українського Нью-Йорка», «Студія громадських жіночих ініціатив», «Твоє нове місто» (Торецьк), Донецька обласна військово-цивільна адміністрація, Торецька міська військово-цивільна адміністрація.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar