19 Квітня 2024, 23:52 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна мандрівка «Їздець у Львові» - 25 Липня 2015

Літературна мандрівка «Їздець у Львові»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Липня 2015 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 700 грн.
Місто: Львів
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1561


Що таке Львів? Кава, затишні кнайпи, Високий замок, Форум видавців? Безумовно, але не тільки. Команда літературного путівника «Їздець» запрошує у мандрівку, що відкриє вам інший Львів і познайомить з людьми, які роблять це місто книжковою столицею України. 

Чи виправдана літературна слава Львова, чи бути йому містом літератури ЮНЕСКО – на ці питання ми знайдемо відповідь 25-26 липня 2015 року у мандрівці «Їздець у Львові».

У програму літературної мандрівки «Їздець у Львові» входить:

  • Екскурсія до книгарні Видавництва Старого Лева та зустріч із поеткою та головною редакторкою ВСЛ Мар’яною Савкою;
  • Літературна прогулянка з істориком Тарасом Гакавчиним;
  • Відвідини першої львівської Медіатеки та зустріч із робочою групою, що працює над висуненням Львова на здобуття статусу міста літератури ЮНЕСКО;
  • Зустріч із менеджерами культурного проекту «URBAN бібліотека»;
  • Зустріч на каву з письменницею Вікторією Амеліною;
  • Літературна екскурсія до Музея-меморіала жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького»;
  • Зустріч з істориком і архівістом Василем Кметем та відвідини головного книгосховища Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка. Обіцяємо – в цій бібліотеці вам захочеться жити.

Крім того, у Львові триває проект «Місяць авторських читань», тож маємо приємний бонус – всі охочі зможуть відвідати зустрічі з польським письменником Міколаєм Лозінським, чеською авторкою Терезою Боучковою та українськими авторами Артемом Чапаєм і Мариною Гримич.


Вартість дводенної мандрівки «Їздець у Львові» становить 700 гривень. У цю суму входить поселення в хостелі, сніданок та повна екскурсійна програма. У вартість мандрівки не входить проїзд до Львова та назад.

Мандрівка розрахована на учасників із різних міст. Старт подорожі відбудеться у Львові, учасники купують квитки самостійно. 

Для участі у літературній мандрівці «Їздець у Львові» просимо вас зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/16h-Ro97RpuqkitlH1xRkfr66HQ09QOKTnHAd18Fp6X4/viewform
Реєстрація триває до 23 липня 2015 року включно. 


25-26 липня 2015 року - м. Львів

Примітка: Для львів'ян є можливість долучення до окремих заходів програми - усі питання та деталі ви можете дізнатися за адресою yizdetz@gmail.com 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar