28 Березня 2024, 11:08 | Реєстрація | Вхід
/ «Дракон у дитсадку»: як підготуватися до садочка? - 10 Листопада 2021

«Дракон у дитсадку»: як підготуватися до садочка?

Категорія: «Події»
Дата: 10 Листопада 2021 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 294


Старий Лев запрошує на ще одну цікавезну розмову! У середу, 10 листопада, о 19:00 на нашій Facebook-сторінці відбудеться онлайн-обговорення книги Марини Макущенко «Дракон у дитсадку». Розмову з авторкою модеруватиме письменниця Марія Титаренко.

Героїню книги, маленьку Ею чекає дуже важливий період в житті, адже дівчинка йде в дитячий садок. Ея дуже переживає і задається постійними питаннями. Хто росте у дитсадку? Чи зможе вона знайти собі нових друзів? Чи забере мама додому? На щастя, у маленької героїні є улюблений іграшковий дракон, якого можна взяти зі собою. Тож Ея та її дракон разом ідуть в дитсадок і навіть не здогадуються, скільки веселого, захопливого й цікавого на них чекає!

«Дракон у дитсадку» — це книжка, яка допоможе підготуватися до садочка і дітям, і батькам. Завдяки кольоровим ілюстраціям і веселим історіям, маленькі читачі побачать, що дитсадок — це зовсім не страшно і їм варто не переживати, а готуватися до веселощів. А батьки після прочитання книги краще розумітимуть емоції своїх діток у такий важливий період їхнього життя.

Марина Макущенко ділитиметься історіями про написання книги і прототипи героїв та розкаже, чи існує насправді дитсадок, який вона описала. Марія Титаренко розпитає авторку, як найкраще читати її книгу та обговорювати з дітьми. Під час цієї розмови ви дізнаєтеся, що дітям (і батькам) підготуватися до садочка можна легше й веселіше, ніж здається.

Тож готуйте свої запитання і вже скоро зустрінемось!
  • Марина Макущенко — письменниця і телевізійна журналістка, яка живе і працює в Києві. Авторка підліткової книги «Темний бік будинку» та новинки для маленьких читачів «Дракон у дитсадку».
  • Марія Титаренко — письменниця, журналістка і публіцистка.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar