20 Квітня 2024, 17:00 | Реєстрація | Вхід
/ Неймовірна розмова про хлопчика-коротунчика Стенка - 2 Лютого 2022

Неймовірна розмова про хлопчика-коротунчика Стенка

Категорія: «Події»
Дата: 02 Лютого 2022 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 350


Запрошуємо вас в середу, 2 лютого, о 19:00 на Facebook-сторінку «Видавництва Старого Лева», де відбудеться розмова про книгу Меґан МакДоналд «Стінк: неймовірний хлопчик-коротунчик». Розповідатиме про видання та роботу над його перекладом Наталія Ясіновська, а модеруватиме розмову письменниця Галина Ткачук.

Стінк — молодший братик Джуді Муді, про яку Старий Лев уже видав стільки книжок українською. Хлопчик-коротунчик вважає себе найнижчим у цілому світі. Кожного ранку Стінк міряється, а щовечора мріє стати бодай трішечки вищим. Ще й сестра аж ніяк не допомагає… Навіть навпаки, Джуді говорить братику, що він почав зсихатися! Що Стінку робити в такій ситуації? Як підрости?

Вирішувати цю проблему герой буде у першій книжці з великої серії Меґан МакДоналд. Після неї нас чекає іще багато книжечок про Стінка, тож саме час якнайбільше про нього дізнатися.

Знайомити нас із хлопчиком-коротунчиком буде перекладачка Наталія Ясіновська. Вона розповість про роботу над перекладом книжки й розкаже, кому нове видання буде найбільш цікавим. А також Наталія натякне, про що Меґан МакДоналд розповідає у наступних книгах про Стінка, які також вийдуть у «Видавництві Старого Лева». Згадати про Джуді Муді під час розмови також не забудуть!:)

Модерувати обговорення і розпитувати перекладачку про все найцікавіше буде письменниця і літературознавиця Галина Ткачук. А кожен глядач трансляції зможе й сам долучитися до розмови, коментуючи ефір і ставлячи свої питання. Отож, чекаємо вас разом із дітками на Facebook-сторінці Старого Лева!
  • Наталія Ясіновська — письменниця і перекладачка, завдяки якій українською заговорили Стінк та Джуді Муді.
  • Галина Ткачук — письменниця, редакторка і літературознавиця.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar