27 Квітня 2024, 01:55 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий Клуб: «Голокост F» Збєшховського - 28 Серпня 2021

Книжковий Клуб: «Голокост F» Збєшховського

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 28 Серпня 2021 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 150 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 364


В цьому світі існують: кіборги, андроїди, аватари, вампіри, зомбі, штучні інтелекти… На якусь мить забракло големів. О, а от і вони! В цьому світі є і големи, і некроманти, і генетично модифіковані овочі. Їм би всім час навчитися співіснувати. Але от в чому біда: часу майже і не залишилося. Скоро буде кінець світу – і це питання тижнів, а то і днів. Більше ста років тому відбувалася генеральна репетиція кінця світу, яку відтоді звуть рік Зеро. Нині на планеті, попри все видове різноманіття істот і почвар, нелюдно. Приблизно кожна десята з живих істот раптово в однин день померла. І жодної системи в тому, хто вижив, хто загинув, буцімто немає. Але насправді загинули всі люди, які мали за душею плазмат… Ого, тут ще й хтось-із-плазматом-щоб-воно-не-було з’явився, чого прийшов, га? Вся ця мішанина могла б скидати на несмак і трешак, аби не йшлося про автора жорсткого НФ, зірку-супернову польської фантастики Цезарія Збєшховського і його ідеально збалансований «Голокост F». Страва з сотні жанрових інгредієнтів із присмаком мостів, що їх спалило за собою людство. А виживуть начитані, чесно-чесно-чесно.

Коли: 28 серпня, 11:00, онлайн. Вартість: 150 грн. Взяти участь: booklion.lviv.ua/club



Цей Книжковий Клуб, це як старий добрий клуб, тільки сучасний і зручний!

Раз на місяць ми обираємо книгу, що варта прочитання і обговорення. Ну і власне, читаємо її. Це будуть різні жанри, різна епохи і країни.

Зустрічаємось на Книжковому Клубі ОНЛАЙН суботнього ранку.

З нами модератор Ганна Улюра, разом з якою ми вчимося читати не просто сюжети, а сенси закладені автором та будемо вдосконалювати свої читацькі скіли.

Обговорюємо прочитене, ділимось враженнями і спостереженнями. Завдяки модератору заглиблюємось в шари тексту.

Ти можеш активно обговорювати книгу, або бути мовчазним спостерігачем. Твоє право.
Але твоє прочитання тексту точно зміниться.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar