28 Березня 2024, 14:24 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий Клуб: «Чекаючи на Годо» Семюел Беккет - 30 Квітня 2022

Книжковий Клуб: «Чекаючи на Годо» Семюел Беккет

Категорія: «Події»
Дата: 30 Квітня 2022 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: 150 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 322


Хто той Годо?

«Чекаючи на Годо» – різновид давнішнього «Месія прийде»? А хіба важливо, хто він, якщо вони його так і не дочекаються? Обіцяв же бути, казав же, що от-от буде. Це найвідоміший із драматургічних фіналів у ХХ ст. (і нестерпно-прекрасний, між іншим): «Владімір. То, може, підемо? Естрагон. Пішли. Вони не рухаються. Завіса».

Всі чекають на когось, хто так і не приходить. Всі знають, що мають піти, і ніхто нікуди не йде. Виглядає як присуд. А дарма. Бо такий вигляд має надія. Її просто таааак давно не було в літературі, що всі забули, на що тут надія схожа. Наше життя так скидається тепер на театр абсурду, що для синхронізації процесів тепер тільки його і читати – театр абсурду.

А ви знаєте, що все в тому театрі – над-супер-про-логічне? Все тут має причину і наслідок. Про них і поговоримо разом: про наслідки і результатами, про надію і глибоку впевненість.

Годо обіцяв бути.

Зустріч: 30 квітня об 11:00 онлайн
Вартість: 150 грн
Взяти участь: http://booklion.lviv.ua/club

ПРО КЛУБ
Цей Книжковий Клуб, це як старий добрий клуб, тільки сучасний і зручний!
  • Раз на місяць ми обираємо книгу, що варта прочитання і обговорення. Ну і власне, читаємо її. Це будуть різні жанри, різна епохи і країни.
  • Зустрічаємось на Книжковому Клубі ОНЛАЙН зранку в суботу чи неділю.
  • З нами модератор Ганна Улюра, разом з якою ми вчимося читати не просто сюжети, а сенси закладені автором та будемо вдосконалювати свої читацькі скіли.
  • Обговорюємо прочитане, ділимось враженнями і спостереженнями. Завдяки модератору заглиблюємось в шари тексту.
Ти можеш активно обговорювати книгу, або бути мовчазним спостерігачем. Твоє право. Але твоє прочитання тексту точно зміниться.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar