19 Квітня 2024, 18:38 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий Клуб: «Пристрасть» Джанет Вінтерсон - 27 Листопада 2021

Книжковий Клуб: «Пристрасть» Джанет Вінтерсон

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 27 Листопада 2021 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: 150 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 413


Джанет Вінтерсон прокинулася зіркою, коли в Британії вийшов її перший роман «Апельсин – не лише фрукт». Історія дівчини-лесбійки, яка дорослішає в доста жорстко регламентованій релігійній общині. І то була автобіографічна історія. Либонь, втомившись заглиблюватися у кожному письменницькому інтерв’ю в свою біографію, Вінтерсон написала книжку, події якої починаються 1805 року і тривають до кінця Наполеонівських війн. Чи є лепший маневр сховатися англійській авторці, аніж зробити своїм героєм француза й італійку? Венеціанку, перепрошую. Гра в схованки Вінтерсон особливо не вдалася. Вдався якийсь напрочуд інтимний історичний роман. Юнак, котрий прислуговує особисто Наполеону і відповідає за обожнюваних імператором смажених курей. Дівчина-гондольєрка, яка народилася з перетинками між пальцями ніг і з пристрастю до одружених жінок. Ці двоє зустрінуться пекельної зими під палаючою Москвою. Тут скажуть: треба уміти ризикувати, бо так оприявнюється те, чим реально дорожиш. Ця книжка зветься «Пристрасть». З таким же успіхом могла зватися «Ризиком». І навіть «Умій дорожити чимсь без того, щоби це знищувати». Але то б була б не така вже й приваблива назва, га?

Зустріч: 27 листопада об 11:00 онлайн
Вартість: 150 грн
Взяти участь: http://booklion.lviv.ua/club



Цей Книжковий Клуб, це як старий добрий клуб, тільки сучасний і зручний!
  • Раз на місяць ми обираємо книгу, що варта прочитання і обговорення. Ну і власне, читаємо її. Це будуть різні жанри, різна епохи і країни.
  • Зустрічаємось на Книжковому Клубі ОНЛАЙН суботнього ранку. 
  • З нами модератор Ганна Улюра, разом з якою ми вчимося читати не просто сюжети, а сенси закладені автором та будемо вдосконалювати свої читацькі скіли.
  • Обговорюємо прочитене, ділимось враженнями і спостереженнями. Завдяки модератору заглиблюємось в шари тексту.
Ти можеш активно обговорювати книгу, або бути мовчазним спостерігачем. Твоє право. Але твоє прочитання тексту точно зміниться.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar