23 Квітня 2024, 13:49 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий Клуб Книжкового Лева: Сюзанна Кларк - 3 Вересня 2022

Книжковий Клуб Книжкового Лева: Сюзанна Кларк

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 03 Вересня 2022 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 526


Написати свій перший роман так, як це зробила Сюзанна Клар у випадку з «Джонатан Стрейндж та містер Норрелл», мріє певно що кожен письменник. Гоп – і в дамки. Так де там в дамки?! Гоп –і відразу в дами. Але це про письменників. А от щодо кожного читача як? Чи мріє кожен читач прочитати під тисячу сторінок про альтернативну Англію часів Наполеонівських війн? Кількість прихильників цього роману, здається, здивувало саму авторку. Та і кого б не здивувало: в романі окрім тисячі сторінок є ще двісті приміток – як там не потонули всі читачі, питається? Проста відповідь: це цікавезна історія, яка до того ж прекрасно і розумно написана. В цьому світі існує магія, але нею так давно не користувалися, що й забули, як була. Тепер двійко джентльменів -- Гільберт Норрелл (практичний маг) і Джонатан Стрейндж (чарівник-новобранець) – повернуть магію у світ. Але повернення магії -- це тільки початок історії. Магія має допомогти перемозі над Наполеоном, але хто ж не знає, що з чарами, в яких задіяні ельфи, не буває без підступу. А мруть від того всього ясно що красиві юні жінки, зауважте. Треба ще пошукати книжки, яка так глузує над надприродним і так в нього залюблена, так стібеться з класичної англійської прози і так її вшановує. Та й нащо шукати: ми її уже знайшли.

Зустріч: 03 вересня об 11:00 онлайн
Вартість: 200 грн
Взяти участь: https://booklion.lviv.ua/bookclub/

ПРО КЛУБ

  • Цей Книжковий Клуб, це як старий добрий клуб, тільки сучасний і зручний!
  • Раз на місяць ми обираємо книгу, що варта прочитання і обговорення. Ну і власне, читаємо її. Це будуть різні жанри, різна епохи і країни.
  • Зустрічаємось на Книжковому Клубі ОНЛАЙН зранку в суботу чи неділю.
  • З нами модератор Ганна Улюра, разом з якою ми вчимося читати не просто сюжети, а сенси закладені автором та будемо вдосконалювати свої читацькі скіли.
  • Обговорюємо прочитене, ділимось враженнями і спостереженнями. Завдяки модератору заглиблюємось в шари тексту.
  • Ти можеш активно обговорювати книгу, або бути мовчазним спостерігачем. Твоє право. Але твоє прочитання тексту точно зміниться.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar