26 Квітня 2024, 10:31 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий Клуб: «Художниця тіла» Дона Делілло - 24 Вересня 2022

Книжковий Клуб: «Художниця тіла» Дона Делілло

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 24 Вересня 2022 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 437


Лорен щойно поснідала з чоловіком в пасторальній їдальні затишного літнього будиночку. Вони вели просту буденну розмову. Вона попросила купити його дорогою додому миючий засіб. Він їде на день в місто по роботі. Лорен бажає йому легкої подорожі. За кілька годин чоловіка знайдуть застреленим у квартирі першої дружини. Скажуть, що це було самогубство. Історію поширюють медіа: Рой був відомими режисером, Лорен і досі є відомою художницею, що знається на перформансах тіла. За кілька тижнів змучена вдова підміниться на горище літнього будиночку і побачить там юнака. Вона певна, що так до неї повернувся мертвий чоловік. Ні, це не історія про привидів. Але шансів налякати вас у роману Дона Делілло значно більше, ніж у історії про привидів.

Зустріч: 24 вересня об 11:00 онлайн
Вартість: 200 грн
Взяти участь: https://booklion.lviv.ua/bookclub/



Книжковий Клуб, це як старий добрий клуб, тільки сучасний і зручний!
  • Раз на місяць ми обираємо книгу, що варта прочитання і обговорення. Ну і власне, читаємо її. Це будуть різні жанри, різна епохи і країни.
  • Зустрічаємось на Книжковому Клубі ОНЛАЙН зранку в суботу чи неділю.
  • З нами модератор Ганна Улюра, разом з якою ми вчимося читати не просто сюжети, а сенси закладені автором та будемо вдосконалювати свої читацькі скіли.
  • Обговорюємо прочитане, ділимось враженнями і спостереженнями. Завдяки модератору заглиблюємось в шари тексту.
Ти можеш активно обговорювати книгу, або бути мовчазним спостерігачем. Твоє право. Але твоє прочитання тексту точно зміниться.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar