20 Квітня 2024, 18:21 | Реєстрація | Вхід
/ Прес-конференції з організаторами та учасниками Ше.Fest - 18 Серпня 2021

Прес-конференції з організаторами та учасниками Ше.Fest

Категорія: «Події»
Дата: 18 Серпня 2021 (Середа)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Черкаси
Місце: Прес-центр ОДА
Адреса: бульвар Шевченка 185
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 404


17 серпня (вівторок) о 13:00 у Києві відбудеться прес-конференція з організаторами та учасниками Ше.Fest-2021. Локація - Український кризовий медіа-центр (Український дім, Київ, вул. Хрещатик, 2)

Участь у прес-конференції у Києві візьмуть:

  • Юлія Капшученко-Шумейко, засновниця Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest;
  • Катерина Павленко, вокалістка гурту Go_A, постійна учасниця музичної сцени Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest;
  • Тарас Шевченко, засновник гурту Go_A, постійний учасник музичної сцени Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest;
  • Мирон Гордійчук, кандидат історичних наук, науковий консультант Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest, завідувач Літературно-меморіального музею Тараса Шевченка.
Довідки за телефоном: 098-112-64-17 (прес-секретар Богдана Гайворонська)

Прес-конференція у Черкасах відбудеться 18 серпня (середа) о 12:00. 
Локація: Прес-центр ОДА, Черкаси, бульвар Шевченка 185 к. 318

Участь у прес-конференції у Черкасах візьмуть:

  • Дмитро Колоша, очільник Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest;
  • Тетяня Волочай, директорка Благодійного фонду «МХП-Громаді», генеральний партнер Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest;
  • Олександр Воскобойнік, директор ТОВ «НВФ «УРОЖАЙ», генеральний партнер Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest;
  • Олександр Красюк, начальник відділу молодіжної політики, оздоровлення, протидії торгівлею людьми, гендерної рівності.
Довідки за телефоном: 098-112-64-17 (прес-секретар Богдана Гайворонська)



Команда Ше.Fest радо запрошує вас відвідати фестиваль, який відбудеться 21-22 серпня у селі Моринці (Черкаська область, Звенигородський район). 

Ми запалимо романтичні зірки над кобзаревою землею, адже цього року тема фестивалю - кохання. Гаслом стануть слова з вірша Тараса Шевченка: «Кохайтеся, чорнобриві!»

Більше про Ше.Fest ви можете дізнатися на нашому сайті. На ньому ви також знайдете детальну програму фестивалю

На Головній музичній сцені виступатимуть гурти  Go-A,  Зграя, Нумер 482, ОТ VINTA, Banderas BLUES BAND, KALUSH, Один в Каное, Тінь Сонця. 

Цьогоріч окрім стандартної музичної фестивальної сцени ми організуємо для вас ще й ніч акустичної музики, яка відбуватиметься в суботу аж до третьої години ночі!На Просвітницькій галявині відбудуться гутірки, поетичні та музичні виступи відомих українських науковців, письменників, громадських діячів та виконавців. Серед виступаючих заявлені Брати Капранови, Василь Шкляр, Мирон Гордійчук, Лариса Ніцой, Ярослав Ференчак, Дмитро Лінартович, Сашко Лірник. Дводенну програму локації завершать "Шпилясті кобзарі".

Традиційно проведемо найкрутіший поетичний Ше.Батл з визначенням найкращого Ше.Поета фестивалю. Зареєструватися на участь можна за цим посиланням

На фестивалі діятимуть дитяча галявина, ярмарок майстрів, фудкорт та наметове містечко. А для молодих та непосидющих учасників ми організували командні змагання Ше.Games (посилання для участі).

Ми не забуваємо, що Шевченко – художник, тому на вас чекатимуть виставка картин, круті майстер-класи з художнього мистецтва, імпровізації та handmade.

Любителі театральної сцени зможуть побачити прем’єру вистави "Шевченко. Остання любов" драматургині та режисерки Ольги Анненко. Окрім того, для всіх охочих будуть проводитись екскурсії Тарасовими місцями.

Анонсуємо й дещо новеньке: додамо 4 локації – Фольк-сцену, Прес-центр, Територію майстер-класів та Грін-рум.

Вхід на всі події безкоштовний.

Одна із наших цілей – навчити молодь відпочивати тверезо. Саме тому в дні "Ше.Fest'у" в Моринцях заборонено продавати та вживати алкогольні напої.

Головна мета фестивалю – об’єднання українців навколо ідеї пробудження гордості за свою націю, за мистецькі постаті нашої країни. Ніщо не сприяє розвиткові національної свідомості більше, ніж любов до своєї історії та мистецтва, обізнаність щодо найважливіших віх становлення української держави та культури. Ми докладаємо зусиль для того, щоб українці пишалися вишиванкою, діти цитували Шевченка, а найпотужніші музичні виконавці створювали пісні на слова українських класиків.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar