26 Квітня 2024, 08:26 | Реєстрація | Вхід
/ Вікторія Амеліна «Е-е-есторії екскаватора Еки» у Львові - 24 Липня 2021

Вікторія Амеліна «Е-е-есторії екскаватора Еки» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 24 Липня 2021 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 447


Щосуботи у львівській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17) найзавзятіші читаки приходять знайомитися з новими книжковими персонажами і майструвати їх у різних техніках. 24 липня о 12:00 запрошуємо всіх охочих поспілкуватися і побавитися з Вікторією Амеліною, яка написала суперкруту книжки «Е-е-есторії екскаватора Еки».

Чому в історіях екскаватора так багато букви «Е» і як знайти пригоди на свою голову, коли ти звичайна машинка? Авторка розкаже секретики найбалакучішого екскаватора Еки і поділиться історією написання книжки. Майстриня Олена Щепіль допоможе виготовити справжнісінький прототип головного героя маленького і жовтенького екскаватора. Хутчіш реєструйте своїх дітлахів https://cutt.ly/mmB4aRH та приходьте на смачну каву, книжки і веселі історії до Старого Лева!

Ека — маленький екскаватор. Але пригоди в нього великі, часом — світового масштабу. Він, мов справжній супергерой, може занапастити чи врятувати світ. Ека любить розповідати про свої дивовижні пригоди: як вичерпав ковшем пів моря, як зірвав із неба зірку, як ледь не викрав айсберг у Антарктиді. Ека дуже хоче бути корисним. То святому Миколаю допоможе, то скелет динозавра в музей привезе, то врятує від знищення улюблений парк. Можливо, як відомий барон Мюнхгаузен, Ека трішечки перебільшує у своїх е-е-есторіях?



0 коментарів

Залишити коментар

avatar