29 Березня 2024, 17:39 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірника п’єс «Книжка на сцені» у Львові - 12 Лютого 2021

Презентація збірника п’єс «Книжка на сцені» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2021 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 426


Друзі, запрошуємо погомоніти про театр і збірник п’єс «Книжка на сцені» у львівській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17). Зустріч розпочнеться 12 лютого о 18:30.

До видання увійшло вісім творів сучасних письменників, що були відібрані за результатами І Конкурсу україномовних п’єс. Ідейниця проєкту Ірина Магдиш, одна із авторок Наталка Малетич та Богдана Брилинська, директорка офісу «Львів — місто літератури ЮНЕСКО» в ролі модераторки, презентують видання, що стане в нагоді театральним гурткам, колективам і їхнім керівникам. Обов’язково зареєструйтеся, щоби приєднатися https://cutt.ly/Akl8xSx.

Збірник вийшов за підтримки офісу «Львів — місто літератури ЮНЕСКО» і потішить усіх, хто любить театр і хоче зробити його максимально наближеним до глядача. Це спроба привернути увагу театралів до книжок сучасних письменників. Цікавезні історії для дітей адаптували до сцени, і тепер «Пан Сирник і різдвяний пампушок» Світлани Лінинської, «Хтось, або водяне серце» Вікторії Амеліної та інші тексти зможуть стати виставами. Тут можна погортати книжку https://cutt.ly/Hkl5ROW і ознайомитися з авторами та п’єсами.

Львів, Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій, вул. Галицька, 17


0 коментарів

Залишити коментар

avatar