19 Квітня 2024, 20:22 | Реєстрація | Вхід
/ Премія Львова – міста літератури ЮНЕСКО – 2021 - 19 Травня 2021

Премія Львова – міста літератури ЮНЕСКО – 2021

Категорія: «Конкурси»
Дата: 19 Травня 2021 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2015


У Львові розпочинається прийом заяв номінантів на Премію Львова – міста літератури ЮНЕСКО. Прийом заяв на участь у конкурсі триватиме з 9 квітня по 9 травня 2021 року.

Премія Львова – Міста літератури ЮНЕСКО – найбільша літературна премія, яка присуджується міською владою в Україні. Розмір основної грошової нагороди становить 150 тисяч гривень, а також положенням передбачено дві спеціальні відзнаки в розмірі по 25 000 гривень.




  • До номінації приймаються оригінальні або перекладні твори, які були вперше опубліковані українською мовою у 2020 році.
  • Твір автора має відповідати загальноприйнятим гуманістичним цінностям, його зміст не повинен ображати чи принижувати честь та гідність українського народу, а також пропагувати сепаратизм.
  • Не прийматимуть до розгляду твори з ознаками плагіату та/або з порушенням авторського права.
  • Номінований твір повинен бути доступним у друкованому та/або електронному вигляді, а перша публікація твору повинна бути в попередньому календарному році (у 2020 році).
  • Номінантів можуть висувати видавництва, книгарні, бібліотеки, громадські, професійні, творчі організації, а також культурні та освітні установи різних форм власності, що в своїй статутній діяльності мають напрям «література».
Детальніше з положенням про конкурс можна ознайомитися за посиланням.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати примірник видання за адресою: 79008 м. Львів, пл. Ринок, 1 з приміткою «Премія Львова — міста літератури ЮНЕСКО».

Наголосимо, що один подавач може висувати більш ніж одну книгу. Однак при поданні на Премію двох та більше книг, кожну з них необхідно оформлювати окремою заявою.

Зверніть увагу! Виплата премій переможцям здійснюється у грошовій формі виключно на особові рахунки заявників, відкриті в установах уповноважених банків України.

Додаткові документи для завантаження – Бланк заяви та згоди

Щодо питань можна звертатися на електронну пошту: lvivprize@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar