19 Квітня 2024, 08:38 | Реєстрація | Вхід
/ Читання Молодого Міста: Перекладацька майстерня - 30 Вересня 2022

Читання Молодого Міста: Перекладацька майстерня

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Вересня 2022 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 397


Офіс Львів – Місто літератури ЮНЕСКО оголосив початок другої частини конкурсу «Читання Молодого Міста. Дорога до Свободи», який вони проводять разом з Vilnius, Unesco literatūros miestas Містом Літератури Вільнюс!

Шукають перекладачів на литовську мову для участі у перекладацькій майстерні!

В жовтні, 3 обраних перекладачі з української на литовську працюватимуть онлайн разом із литовськими та українськими перекладачами Vytas Deksnis та Vladas Braziunas. 

Перекладацька майстерня – чудова можливість покращити свої перекладацькі навички та отримати консультації від професіоналів. Ви отримаєте авторське право на переклади, а також роботи будуть опуліковані поруч з оригіналами в альманасі конкурсу. За участь в майстерні також передбачена грошова винагорода.  

Для участі, надішліть коротке резюме з вказаним перекладацьким досвідом на пошту young.city.readings@gmail.com з приміткою «ЧММ. Переклад» до 30 вересня.

«Читання Молодого Міста. Дорога до Свободи» - проєкт, оргіназований офісом Львів – Місто літератури ЮНЕСКО спільно з Вільнюс місто літератури за фінансування Lietuvos kultūros taryba. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar