18 Квітня 2024, 08:10 | Реєстрація | Вхід
/ «Твоя поетична листівка» шукає авторів і фотографів - 18 Квітня 2021

«Твоя поетична листівка» шукає авторів і фотографів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 18 Квітня 2021 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: за умовами проекту
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 668


Цього разу «Твоя поетична листівка» відкриває можливість для талановитих фотографів. Це можуть бути фото зроблені на професійну техніку чи на телефон. Головна умова - висока якість фото, готовність надрукувати їх на листівках та відповідний формат (друкуємо на листівках А6, тому орієнтація має бути прямокутною, інакше доведеться поміщати фото у рамку).
Умови участі для фотографів:

1. Надсилайте ваші фото на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 18 квітня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.

Зауважте, що надіслати треба таку кількість фотографій, яку би ви хотіли бачити у форматі листівок, бо зазвичай автори обирають більшість робіт, надісланих на конкурс. Вартість друку становить орієнтовно 170 грн/1 вид листівок (тираж 20 штук+верстка). Тобто, якщо ви хочете одну листівку - надсилаєте одне фото. Якщо хочете більше - то, відповідно, більшу кількість. Максимум - це П'ЯТЬ фото.

До фотографій автори писатимуть вірш чи прозу. Вони самі обиратимуть фото, які їм подобаються та які їх надихають. Про результати відбору ми будемо повідомляти тоді, коли до фотографій буде створено конкретний текст.
ВАЖЛИВО! Фото мають бути вашими. Авторські права на них лишаються за вами.

Умови участі для авторів:

1. Надсилайте заявку на участь у проєкті (у довільній формі) на електронну адресу: vertolasveta@gmail.com із темою «Твоя поетична листівка» до 18 квітня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соц. мережі.
2. Після 19 квітня ви отримаєте файл, у якому будуть фотограії. Ви зможете забронювати будь-яке фото та написати вірш чи коротеньку прозу під враженням від нього до 3 травня. Після узгодження текстів та фото між учасниками проекту комплект буде готуватися до друку.
Видання комплекту листівок здійснюється власним коштом (тобто фотографи та поети самі оплачують друк та обирають, яку кількість листівок замовити. Мінімальне замовлення – 20 власних листівок та оплата верстки).
За цей час ми видрукували більш ніж десять видів комплектів листівок, розповіли про наш проект на радіо «Культура», провели презентації у сучасному коворкінгу «Лунотека» та Музеї ім. Максима Рильського, вийшли у фінал конкурсу соціальних проектів «Social Project Awards», презентували листівки на Інвестиційному Ярмарку культурних та креативних індустрій у м. Львів, брали участь у благодійній ярмарці «Чуйний Інстаграм», стали організаторами та спонсорами багатьох творчих марафонів в Інстаграм, а наші листівки вже є у різних куточках України та світу.
Іншу інформацію про проєкт, а також про наші досягнення у попередньому виданні листівок ви можете дізнатися за хештегом #твояпоетичналистівка, на офіційній сторінці проекту «Твоя поетична листівка», а також у профілі проекту в Інстаграмі @yourpoeticpostcard.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar