25 Квітня 2024, 21:00 | Реєстрація | Вхід
/ #КоронаціяОнлайн: Наталя Блок і Юрій Леута - 28 Листопада 2020

#КоронаціяОнлайн: Наталя Блок і Юрій Леута

Категорія: «Події»
Дата: 28 Листопада 2020 (Субота)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 387


Тринадцята онлайн-зустріч у рамках проєкту #КоронаціяОнлайн відбудеться 28 листопада о 19:00: будемо спілкуватися з лауреатами другої премії на «Коронації слова»-2020 у номінації «Кіносценарії» Наталею Блок і Юрієм Леутою, співавторами кіносценарію «На тому боці».

Місце зустрічі - у прямому ефірі на сторінці https://www.facebook.com/koronatsiyaslova. Ви зможете ставити питання авторам у коментарях.
Модераторка зустрічі - Оксамитка Блажевська, книжкова блогерка і письменниця.

Біографія Наталі Блок

Наталя Блок - драматургиня і сценаристка, її п'єси мають сценічне втілення та успіх як в Україні (державні і незалежні театри), так і за кордоном. Тексти неодноразово входили до шорт-листів міжнародних та всеукраїнських престижних конкурсів: «Тиждень актуальної п'єси», Ремарка, Любимівка, Фестиваль Моноп'єс Батумі, «Драма UA».
З 2019 року - кураторка всеукраїнського конкурсу сучасних п'єс «Тиждень Дріб», має переклади на польську, грузинську, німецьку, російську мови.
Авторка сценарію (в співавторстві) повнометражного фільму "Як там Катя", що вийде в прокат в 2021 році.

Біографія Юрія Леути

Після отримання у 1999 році диплому інженера-механіка майже 10 років займався підприємницькою діяльністю. За родом діяльності йому доводилося часто подорожувати Центральною і Східною Україною. Історії простих робітників – чи не найбільше, що цікавило у подорожах. Поступово сформувалось непохитне бажання фіксувати всі ці історії і світ навколо простих людей. Відтоді фотоапарат і щоденник стали неодмінними атрибутами подальших подорожей. У 2007 року вступив на режисерський факультет до КНУКіМ. Паралельно продовжував працювати та накопичувати численні замальовки робочих подорожей. Питання свідомого вибору подальшої діяльності ставало дедалі гостріше. У 2009 році приймає непросте для себе рішення залишити комерційну діяльність і остаточно присвятити себе кіномистецтву. Того ж року переїжджає до Франції, де навчається кінорежисурі у вищій кіношколі ESRA. Подальше стажування в продюсерській компанії відкрило шляхи до численних знімальних майданчиків і кінонавичок. З 2011 по 2013 рік продовжив навчання в університеті на кінотеатральному факультеті в м. Нантер (Франція). З 2011 року зняв у Франції документальну і дві ігрових короткометражних роботи. Поступово визначаєтьсяся зі своїм улюбленим жанром – психологічною драмою. У 2015 році заснував в Україні продюсерську компанію «Тремпель Фільмз». Роком пізніше повертається до Києва з метою пошуку і розвитку нових проєктів, пов’язаних із сучасною Україною.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar