18 Квітня 2024, 20:29 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичний вечір лауреатів «Коронація слова» - 4 Березня 2021

Поетичний вечір лауреатів «Коронація слова»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Березня 2021 (Четвер)
Час: 19:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Сяйво книги»
Адреса: вул. Велика Васильківська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 391


Поетичний вечір лауреатів «Коронації слова» у книгарні «Сяйво книги»

Розпочнемо весну поезією! Чарівною поезією від лауреатів престижного міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» - і все це офлайн у затишній книгарні «Сяйво книги» у центрі Києва 4 березня о 18:30. Для вас читатимуть переможці номінації «Пісенна лірика» 2020 року Богдан Щеглюк, Саня Малаш і Богдана Гайворонська.

Саня Малаш - науковиця, редакторка, невтомна рецензентка, бардеса, вокалістка народного колективу, мама двох синів. Авторка роману "Любові багато не буває" (2016), прозового диптиху "Душа обирає наосліп", повісті "Кришталь горить", а також низки оповідань і казок. Поклала на музику вірші переможців "Коронації слова" - О. Козинця та В. Шевель. Переможниця «Коронації слова»-2020 у номінації «Пісенна лірика» за вірш «Крила на виріст».

Богдана Гайворонська - поетка, журналістка, музикантка, організаторка мистецьких заходів, член правління Національної спілки письменників України. Лауреатка другої премії «Коронації слова»-2020 у номінації «Пісенна лірика» за вірш «Давай літати».
Народилася в місті Алчевськ Луганської області 11 лютого 1984 року в родині журналістів та письменників. Через рік разом з батьками переїхала до Луганська, де й мешкала більшу частину життя. У 2006 році закінчила факультет української філології Луганського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Літературна творчість».
У 2014 році після початку бойових дій на Луганщині Богдана Гайворонська була змушена виїхати з рідного міста. Нині мешкає у м. Ірпінь.
Авторка трьох книг поезій: «Тоненькі промені моїх весняних віршів» (2000), «Геніальні твори» (2005), «Люди на Урані» (2017).

Богдан Щеглюк - переможець "Коронації слова"-2020 у номінації "Пісенна лірика" за збірку "50 відтінків тепла". Родом з м. Долина Івано-Франківської обл. У 2005 р. закінчив математично-природничий ліцей із золотою медаллю. Обожнював математику, фізику та інформатику, але вирішив стати військовим фінансистом та вступив у Військовий інститут КНУ ім. Т. Шевченка, який теж закінчив із золотою медаллю (таке є тільки у військових навчальних закладах). З 2005 по 2020 рік проходив службу у Збройних Силах України. Наприкінці 2020 року звільнений у запас. На сьогодні - майор запасу, який пробує на смак різні сфери цивільного життя.

Захід відбудеться за підтримки Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».
Модераторка – письменниця і книжкова блогерка Оксамитка Блажевська.

Адреса книгарні «Сяйво книги»: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 6 (орієнтир – станція метро «Площа Льва Толстого»). Вхід вільний



0 коментарів

Залишити коментар

avatar