27 Квітня 2024, 08:02 | Реєстрація | Вхід
/ Читацький клуб «Коронації слова»: Олена Кузьміна - 12 Липня 2022

Читацький клуб «Коронації слова»: Олена Кузьміна

Категорія: «Події»
Дата: 12 Липня 2022 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 265


Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова» започатковує читацький клуб, у рамках якого влаштовуватиме зустрічі з коронаційними авторами і читачами їхніх книжок.

На першій зустрічі читацького клубу «Коронації слова» 12 липня о 19:00 будемо обговорювати книжку Олени Кузьміної «Проєкт «Лабіринт», яка отримала спецвідзнаку «Вибір видавництва «Фабула» 2021 року у номінації «Романи», поспілкуємося з авторкою книжки і почуємо читацькі враження від вас, читачів. Зустріч відбудеться онлайн.

Щоб потрапити на обговорення читацького клубу, хутчіш долучайтеся до телеграм-чату - https://t.me/+JQxeXXHxhpA2NjMy

Модераторка – Оксамитка Блажевська, письменниця, книжкова блогерка

Про що книжка?

Тоталітарна країна з закритими кордонами. Соціальні мережі, кіно та телебачення заборонені. Щодня проходять загальнодержавні медитації, психотерапія є примусовою, панує культ здорового способу життя. Держава — найвеличніша соціальна установа у світі. А ще щороку будь-хто може потрапити до «Лабіринту» — засекреченого проєкту, участь у якому — найбільша честь. Кожен порядний громадянин знає, що всі чутки про смерті у «Лабіринті» — це лише ниці маніпуляції так званого «Опору». Пані Сорок Третя, високопоставлена керівниця, втратила сина у шостому «Лабіринті». Тепер вона очолює десятий проєкт і намагається врятувати одного з учасників - хлопця на ім'я Тео, бо сама знає не з чуток, що насправді там відбувається…



0 коментарів

Залишити коментар

avatar