23 Квітня 2024, 21:17 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману «Еля» Оксамитки Блажевської - 24 Листопада 2021

Презентація роману «Еля» Оксамитки Блажевської

Категорія: «Події»
Дата: 24 Листопада 2021 (Середа)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 306


Оксамитка Блажевська – письменниця, книжкова блогерка, піарниця та засновниця «Літературного клубу Оксамитки». Народилася 1988 року в Хмельницькому, мешкає в Києві. За фахом – філолог. Була одним із координаторів літературного клубу «Маруся», організатором літературних заходів та вояжів. Працювала на «Українському радіо», де вела дитячі та літературні програми. Її оповідання друкувалися у збірках, альманахах і журналах. Зараз співпрацює з міжнародним літературним конкурсом «Коронація слова».

Оповідання письменниці можна почитати в багатьох колективних збірках, наприклад: «Теплі історії у конвертах», «Їде маршрутка», «Кудафудра» та ін.

24 листопада ми презентуємо дебютний роман Оксимитки під назвою «Еля». Про роман вже добре відгукнулися пиьсменники Іван Андрусяк (автор передмови), Тетяна Стрижевська, Вероніка Мосевич.

З анотації: «Тридцятилітня Еля нещаслива у подружньому житті: вона у чужій країні, недолюблена власним чоловіком. Та її життя змінюється тоді, коли з нею починаються відбуватися дивні і часом містичні речі. Наприклад, зі старовинного дзеркала виринає Соняшник – друг її бешкетного дитинства, домашній сонячний зайчик. Еля не може зрозуміти цього».

Вмикайте 24 листопада о 14:00 прямий етер з Оксамиткою Блажевською! Це чудова нагода поставити питання авторці в режимі реального часу, висловити свої враження, долучитися до читацьких таємниць блогерки й письменниці. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar