25 Квітня 2024, 17:15 | Реєстрація | Вхід
/ #КоронаціяОнлайн: Тетяна Стрижевська і Павло Дима - 30 Листопада 2020

#КоронаціяОнлайн: Тетяна Стрижевська і Павло Дима

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2020 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 530


Чотирнадцята онлайн-зустріч у рамках проєкту #КоронаціяОнлайн відбудеться 30 листопада о 19:00: будемо спілкуватися з лауреатами Молодої Коронації-2020 Тетяною Стрижевською, авторкою рукопису «Борись, Борисе! Щоденник переселенця», і Павлом Димою, автором рукопису «Бенедьо Птах, козак Куць і неслухняна лісова царівна».

Місце зустрічі - у прямому ефірі на сторінці https://www.facebook.com/koronatsiyaslova. Ви зможете ставити питання авторам у коментарях.
Модераторка зустрічі - Оксамитка Блажевська, книжкова блогерка і письменниця.

Біографія Тетяни Стрижевської

Народилася 4 травня 1987 року в Одесі в родині військовослужбовця та лікарки. У зв'язку з роботою батька багато переїжджала. З 1995 року живе у Києві. Навчалася в Інституті журналістики Київського Національного університету ім. Т. Г. Шевченка (2004—2010). Має досвід роботи в жіночій періодиці.

У шлюбі з 2010 року. Має доньку. Любить прогулянки Києвом. Колекціонує старовинні листівки з київськими адресами. Цікавиться історією столиці.

2011 року стала лауреаткою конкурсу видавництва "Смолоскип” (друга премія за роман «Ad libitum»). Роман вийшов друком у 2014 році (видавництво «Смолоскип»).

2016 року взяла участь у конкурсі видавництва "Фонтан казок” «Напишіть про мене книжку». Повість «Файні тОвсті дівки, йо!» про двох ґламурних подруг-киянок, яких відправили на канікули до Карпат, отримала схвальні відгуки журі. Книжка вийшла друком у видавництві "Фонтан казок” (серія «Книжка про мене») у 2017 році.

2018 року у видавництві «Легенда» вийшла підліткова повість Тетяни Стрижевської «Де ESC з моїх халеп?». Книжка про старшокласницю Сніжану Юну, ґеймера, отаку та ґіка. 14 грудня 2018 року книжка здобула перемогу в номінації «Дебют видавництва» в «Топі БараБуки».

У 2020 році Тетяна Стрижевська стала переможницею Молодої Коронації за повість "Борись, Борисе! Щоденник переселенця".

Біографія Павла Дими

Народився у Києві. У шкільні роки не любив писати твори, але мріяв написати книжку про слідчого.

Займався бойовими мистецтвами (у-шу, карате, самбо).

Закінчив факультет кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка, певний час працював програмістом. Почав писати романи у 2000-му році, коли йому було 20 років, писав російською мовою. Вчителями в літературі для нього були Генрі Олді і Хайнлайн.

За п'ять років зрозумів, що програмування – це не його справа, перекваліфікувався на тренера. Вів тренінги, семінари, викладав коучинг, вчив людей, як змінити своє життя на краще.

Пішов вчитися на психолога (у свій рідний ВУЗ), отримав другу освіту, почав консультувати. Багато вчився на різних тренінгових програмах.
Зараз працює психологом/психотерапевтом, допомагає людям у скрутних ситуаціях (це дає незрівнянний досвід різних історій, казусів, дає психологічне підґрунтя для вигаданих персонажів у моїх книжках).
Після Майдану вирішив писати рідною мовою - українською.

У 2020 році став переможцем Молодої Коронації за роман «Бенедьо Птах, козак Куць і неслухняна лісова царівна».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar