19 Квітня 2024, 20:30 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Олега Полякова «Крижана карусель» - 27 Лютого 2020

Презентація книжки Олега Полякова «Крижана карусель»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Лютого 2020 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 470


Книгарня «Є» та видавництво «Дім Химер» запрошують на презентацію книжки Олега Полякова «Крижана карусель», яка відбудеться 27 лютого. Початок – о 18:30. Модераторка –  Оксамитка Блажевська.

Про книгу:

Її звуть Христиною, але насправді вона Хризантема — як пізня осіння квітка, котрій не страшні перші морози й сніги. Вона шукає свою Україну на Майдані у вирі революційних подій, а потрапляє у моторошне й водночас прекрасне місце, де подобою велетенської платівки крутиться крижана карусель.

І химерна карусель метафорично кружлятиме, аж доки не перетвориться на безжальну рулетку, яка вершить долі маленьких людей-хризантем. Хто й навіщо звів крижану пастку на річковому льоду та в душах людей? Яка невидима сила обертає цю карусель? І чи вдасться, зрештою, зупинити її на шалених обертах?

Про автора:

Олег Поляков — київський романіст, якого називають творцем нової химерної прози. Його романний дебют «Рабині й друзі пані Векли» був перекладений та виданий у Польщі. Книга «Хроніки туманної Трої» потрапила до шорт-ліста «Нагороди Фонду Петра і Лесі Ковалевих», США. «Крижана карусель» — третій, ще більш химерний роман Олега Полякова — побачив світ наприкінці 2019 року у видавництві «Дім Химер».


27 лютого, 18:30. Книгарня «Є», Київ, Хрещатик, 46


0 коментарів

Залишити коментар

avatar