20 Квітня 2024, 03:05 | Реєстрація | Вхід
/ До Дня святого Валентина | «Теплі історії в конвертах» - 14 Лютого 2018

До Дня святого Валентина | «Теплі історії в конвертах»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Лютого 2018 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1034


Книгарня «Є» та видавництво «Брайт Букс» до Дня святого Валентина запрошують на презентацію нової збірки «Теплі історії в конвертах» – книжки про листування, дороге для нас спілкування, розуміння, дар душевного тепла нашим близьким, рідним, друзям. Зустріч відбудеться 14 лютого. Початок – о 18.30. Модераторка – Слава Світова.

Ця збірочка «Теплих історій» – про листування, про дороге для нас спілкування, розуміння, дар душевного тепла нашим близьким, рідним, друзям. Перед вами – листи, які відкривають сімейні давні таємниці, зазирають у минуле, бережуть пам’ять про важливі події, листи багатолітнього кохання й перших несміливих освідчень, прощення, трепетної надії та мужньої, стійкої віри, вдячності, поваги; сторінки, що бережуть дружбу, дають мудрі поради, втішають у горі, підтримують; листи, які поєднують людей, а чи й розлучають... Вони дозволяють себе прочитати, – ці, списані різним почерком аркушики паперу або ж електронні послання, – довіряють свої секрети, діляться з нами новими теплими історіями.

Учасниці: Слава Світова, Тетяна Белімова, Ірина Мацко та Оксамитка Блажевська. На відеозв’язку – Олександра Орлова зі США, Юлія Смаль з Китаю та Святослав Черній з Польщі.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Тел.: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar