25 Квітня 2024, 18:26 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Reality Show/Magic Show» у Києві - 26 Лютого 2020

Презентація «Reality Show/Magic Show» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 26 Лютого 2020 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 509


Книгарня «Є» та видавництво Дім Химер запрошують на презентацію збірки оповідань Вікторії Гранецької «Reality Show/Magic Show», яка відбудеться 26 лютого о 18:30 у книгарні за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26. Модерує Олег Сілін.

«Reality Show/Magic Show» — двостороння збірка магічно-реалістичних оповідань, що в ній авторка зібрала сюжети своїх ненаписаних романів. 

Reality Show: Шість історій, які відбулися в реальному житті, — відтак застигли у часі й просторі на друкованих сторінках. Шість справжніх і водночас занадто неймовірних історій, щоб у них повірити. Проте вони були — на морському узбережжі, на тлі великих міст, у зимовому лісі… І триватимуть далі — в кожному наступному прочитанні, в кожному наступному житті.

Magic Show: Де межа між правдою і вигадкою? Авжеж, не тут. Не в цих семи макабричних сюжетах, побудованих на основі фантастичного припущення «А що, якби?»… А що, якби у світі одного дня зникли люди? А що, якби дерева мали імена? А що, якби в кожного з нас були двійники? Не треба вірити, просто читайте. І тоді розпочнеться магія.

Вікторія Гранецька — сучасна українська письменниця, авторка чотирьох романів, збірки неримованих поезій «Спротив речей» та концептуальної книги оповідань «Reality Show/Magic Show». Окремі оповідання перекладені англійською мовою, вірші — польською. Лавреатка літературного конкурсу «Коронація слова», поетичного фестивалю «Підкова Пегаса», літературно-мистецької премії ім. М. Коцюбинського. Співзасновниця та головна редакторка видавництва «Дім Химер».

Також під час цієї зустрічі Вікторія Гранецька розкаже те, як відкрити власне видавництво, представить результати першого року роботи «Дому Химер» та проанонсує наступні новодруки видавництва.


26 лютого, 18:30. Книгарня «Є», Київ, Хрещатик, 46


0 коментарів

Залишити коментар

avatar