25 Квітня 2024, 21:51 | Реєстрація | Вхід
/ «Закоłот: Невимовні культи» Володимира Кузнєцова - 6 Лютого 2020

«Закоłот: Невимовні культи» Володимира Кузнєцова

Категорія: «Події»
Дата: 06 Лютого 2020 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 559


Книгарня «Є» та «Видавництво Жупанського» запрошують на лекцію Володимира Кузнєцова «Космогорор та науково-фантастичні жахи: звідки взялись, де живуть і чим відомі» в рамках презентаційного туру роману «Закоłот: Невимовні культи». Захід відбудеться 6 лютого. Початок – о 18:30. 

6 лютого у львівській книгарні «Є» (проспект Свободи, 7) відбудеться лекція Володимира Кузнєцова «КосмоГорор та НФ жахи», присвячена виходу дебютного роману автора.

Жахи та наукова фантастика, здається, не дуже дотичні жанри. Втім, десь на їхньому перетині доволі часто виникають особливі, ні на що не схожі твори. Лавкрафт, що був адептом надприроднього жаху, страху невідомого, втім сам долучався до наукової фантастики, вплітаючи в свої твори найсучасніші йому наукові відкриття та тренди, долучаючи до своєї космогонії астрофізику та палеонтологію. Не цуралися горорного елементу класики НФ, рівно як майстри жахів долучали в свої твори сай-фай елемент. «День трифідів» та «Томмінокери», «Щось» та «Лангольєри» - і це лише найвідоміші приклади. Автори нового тисячоліття також не залишають цієї тропи. «Вогнепад» Воттса, «Кісткотрус» Пріст… І зокрема – «Закоłот: Невимовні культи».

Тож, що таке сайфай-горор і як він працює? Приходьте, обговоримо.

Володимир Кузнєцов – письменник, літературознавець та геймдизайнер. Його роман «Закоłот: Невимовні культи», що вийшов у Видавництві Жупанського в січні цього року, створений на перетині наукової фантастики, космічної опери та лавкрафтіанських жахів. Це – книга-головоломка, пазл, який кожен читач може складати як йому заманеться – і від того отримувати свій власний досвід та інсайт.

6 лютого, 18:00. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar