28 Березня 2024, 16:34 | Реєстрація | Вхід
/ «Закоłот: Невимовні культи» Володимира Кузнєцова - 5 Лютого 2020

«Закоłот: Невимовні культи» Володимира Кузнєцова

Категорія: «Події»
Дата: 05 Лютого 2020 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 520


Книгарня «Є» та «Видавництво Жупанського» запрошують на розмову з Володимиром Кузнєцовим «Квантовий містицизм, космічна опера, лавкрафтіанський жах» у рамках презентаційного туру роману «Закоłот: Невимовні культи». Захід відбудеться 5 лютого. Початок – о 18:30. Модератор – Олексій Жупанський.  

5 лютого у київській книгарні «Є» (вул. Хрещатик, 46) відбудеться презентація нового роману Володимира Кузнєцова «Закоłот: Невимовні культи».

Лавкрафтіанський міт, створений більше ста років тому й досі не втратив актуальність та популярність. Більш за те, він утворив окремий жанр, зі своїми канонами та правилами – і фактично з єдиним всесвітом, похмурим та безпросвітним. Відтоді чимало авторів пробували себе у цій царині, долучаючи до неї елементи інших жанрів. 

Як працює поєднання мітології ГФЛ з науковою фантастикою і чи буде збережено імпакт космічного жаху, якщо розгорнути в межах космічної опери? Які є точки перетину всесвіту ГФЛ з іншими – здається, геть несхожими?

Про це та інше будемо говорити під час презентації роману «Закоłот: Невимовні культи».

Володимир Кузнєцов – письменник, літературознавець та геймдизайнер. Його роман, що вийшов у Видавництві Жупанського в січні цього року, створений на перетині наукової фантастики, космічної опери та лавкрафтіанських жахів. Це – книга-головоломка, пазл, який кожен читач може складати як йому заманеться – і від того отримувати свій власний досвід та інсайт.

Олексій Жупанський – письменник і видавець, відомий українськими виданнями знакових творів світової літератури: Джона Мільтона, Салмана Рушді, Джеймса Джойса та багатьох інших. Також «Видавництво Жупанського» відоме перекладами нової хвилі твердої НФ, зокрема – дилогії Пітера Воттса «Вогнепад».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar