29 Березня 2024, 14:59 | Реєстрація | Вхід
/ TDay: передноворічний в Купідоні - 13 Грудня 2019

TDay: передноворічний в Купідоні

Категорія: «Події»
Дата: 13 Грудня 2019 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 610


Перекладачки й перекладачі — переважно фрілансер_ки. Ніхто нас не кличе на костюмовані корпоративи із намистами з дощика. Але чи хотілося б нам насправді туди?

Якщо для вас теж відповідь лежить десь між «ну… так» і «в жодному разі», то пропонуємо TDay — АНТИкорпоратив для перекладач_ок! Обіцяємо спілкування, приємну музику і святковий настрій. І жодних конкурсів з олів’є ;)

13 грудня о 19:00 приходьте у Польську залу «Купідону» — поспілкуємося, вип’ємо за 2019-й рік і за те, щоб 2020-й для перекладач _ок видався ще кращим.

Після публічної зустрічі «Перекладачів у дії» 15 жовтня, присвяченої Міжнародному дню перекладу, нам здалося, що один день перекладу на рік — це мало. Сподіваємося, вам теж, тому започатковуємо ще один, передноворічний, і запрошуємо вас розділити його з нами! Це привід поспілкуватися з колегами в неформальній атмосфері, відпочити в колі однодум_иць і відзначити свій перекладацький рік. Запрошуємо також усіх охочих і небайдужих!

Translators In Action (TIA) — ініціативна група, що об’єднує професійних перекладач_ок художньої і нехудожньої літератури, дослідни_ць і менеджер_ок культури.


13 грудня, 19:00. Київ, Кнайп-паб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3/5



0 коментарів

Залишити коментар

avatar