25 Квітня 2024, 09:27 | Реєстрація | Вхід
/ «Оптика великого міста» | Мар’яна Савка та «Мар’яничі» - 22 Листопада 2019

«Оптика великого міста» | Мар’яна Савка та «Мар’яничі»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Листопада 2019 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Urban Space 500
Адреса: вул. Бориса Гринченка, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 620


Друзі-кияни, запрошуємо 22 листопада в Urban Space 500 (вул. Грінченка, 9) на розмову-концерт «Оптика великого міста» з Мар’яною Савкою та Тріо «Мар’яничі». Модерує зустріч Зоя Казанжи

Нова книжка віршів «Оптика Бога» Мар’яни Савки - поетки, видавчині, співачки, посланиці з толерантності Програми розвитку ООН в Україні - про людину у великому місті, про виклики, які їй доводиться приймати, про кордони і межі («тримай периметр», «не руш моїх кіл»), про наші інакшості і наші подібності.

«В Оптиці великого міста опиняється кожен з нас, - каже Мар'яна. - Життя маленької людини з великими жалями, амбіціями, з бажанням усвідомити своє призначення. В Оптиці вликого міста - великі випробування, боротьба всередині себе, велика потреба в любові, розумінні й спілкуванні. В Оптиці великого міста - інакшість кожного з нас і наше індивідуальне прагнення говорити, щоб бути почутим.

Разом з модераторкою зустрічі Зоєю Казанжи говоритимемо про те, що таке бути толерантним і потребувати толерантності до себе. Про сміливість і страхи. Про музику і мистецтво. 

А другою частиною буде невеликий концерт Тріо «Мар‘яничі», в якому ми - Юрій Романів, Сергій Гурін і я - нарешті запрезентумо киянам наші найдушевніші пісні і розкажемо про наші найсміливіші плани!».


22 листопада, 19:00. Київ, Urban Space 500, вул. Бориса Гринченка, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar