25 Квітня 2024, 23:41 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Катерини Бабкіної «Сніговий тепл» - 29 Січня 2022

Презентація книги Катерини Бабкіної «Сніговий тепл»

Категорія: «Події»
Дата: 29 Січня 2022 (Субота)
Час: 14:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав’ярня «Сенс_»
Адреса: Микільський провулок, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 348


«Сніговий тепл» вже чекає своїх читачів, тож спішимо вас із ним познайомити! Запрошуємо на презентацію нової дитячої книги Катерини Бабкіної у Києві в суботу, 29 січня, о 13:00 у книгарні-кав’ярні «Сенс_» (Микільський провулок, 1). Модеруватиме подію співзасновниця і головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.

Вхід вільний за умови дотримання карантинних норм. Для всіх, хто не зможе потрапити на зустріч вживу, Старий Лев транслюватиме її на своїй Facebook-сторінці.

Снігові тепли — це загадкові й невідомі науці істоти. Вони велетенські й волохаті, але разом із тим непомітні. Хлопчик Мік зовсім нічого про них не знав, аж поки не натрапив із друзями на дитинча цих звірів. І, як виявилось, не випадково, адже дідусь Міка — єдина людина, якій довіряють снігові тепли…

Нова повість Катерини Бабкіної — це затишна зимова історія, у якій переплітаються теми дружби і довіри, відповідальності та розуміння одне одного, вміння долати труднощі і пробачати. Головні герої книги — четверо друзів із різних сімей та різних умов — запрошують маленьких читачів до спільної пригоди.

Більше про написання книжки, про Міка та його друзів, а також про всі важливі теми, які піднімаються у повісті, розкаже сама Катерина Бабкіна під час суботньої презентації. Розпитуватиме її про все найцікавіше і найзатишніше співзасновниця і головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. А наприкінці зустрічі гості також зможуть поставити письменниці запитання і, звісно ж, підписати книги.

Отож, до зустрічі 29 січня! Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка та «Сніговий тепл» чекатимуть вас:)
  • Катерина Бабкіна — письменниця, авторка прозових та поетичних книг, зокрема «Шапочка і кит» та «Гарбузовий рік», які вийшли у «Видавництві Старого Лева». Лауреатка Центральноєвропейської літературної премії «Анґелус» за польський переклад книжки «Мій дід танцював краще за всіх».
  • Мар’яна Савка — письменниця, засновниця і головна редакторка «Видавництва Старого Лева».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar