24 Квітня 2024, 11:26 | Реєстрація | Вхід
/ «Вчимося писати критику» | Лекція Богдани Романцової - 5 Листопада 2019

«Вчимося писати критику» | Лекція Богдани Романцової

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 05 Листопада 2019 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 645


Книгарня «Є» та портал «ЛітАкцент» запрошують на лекцію Богдани Романцової «Як доцільно писати про перекладну літературу» у рамках навчального циклу «Вчимося писати критику». Захід відбудеться 29 жовтня. Початок – о 18:30.

Продовжуємо навчальну програму ЛітАкценту «Вчимося писати критику».
Чи доцільно керуватися тими самими критеріями, пишучи про книжки, видані українською мовою, та про перекладні? Як саме найкраще писати про створене за кордоном? Які важливі деталі не варто випускати з уваги? 

Про це та багато іншого в лекції Богдани Романцової «Як бажано писати про перекладну літературу?»Захід вільний і безкоштовний для всіх охочих.

5 листопада, майже за тиждень після лекції, відбудеться майстер-клас із 15-ма охочими, які зареєструються за посиланням, а також напишуть мотиваційні листи. Учасників майстер-класу обиратиме редакція ЛітАкценту з погодженням із лектором. Імена тих, хто потрапить на майстер-клас, як і завдання, що його треба буде виконати до майстер-класу, буде оголошено на лекції. Найкраще виконані завдання отримають шанс публікації на ЛітАкценті на гонорарній основі. Реєстрація триває до 4 листопада включно. Учасників майстер-класу буде оголошено на лекції.





0 коментарів

Залишити коментар

avatar