19 Квітня 2024, 23:14 | Реєстрація | Вхід
/ Тетяна Трофименко «Як не варто писати рецензії» - 21 Жовтня 2019

Тетяна Трофименко «Як не варто писати рецензії»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 21 Жовтня 2019 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 806


Книгарня «Є» та портал «ЛітАкцент» запрошують на лекцію Тетяни Трофименко «Як не варто писати рецензії», що відбудеться 15 жовтня. Початок – о 18:30.

Як не варто писати рецензії (Тетяна Трофименко): лекція, майстер-клас.

Рецензія – базовий жанр літературної критики. Чому так важливо рецензувати видання сучасної літератури? Як рецензії впливають (і чи впливають?) на літературний процес? Як написати рецензію на книжку, а також - як писати не варто в жодному разі? Якими знаннями має володіти рецензент і з якими критеріями підходити до прочитання книжки перед тим, як братися за написання статті? Відповіді на ці та багато інших питань – під час лекції Тетяни Трофименко «Як не варто писати рецензії».

А бонусом – майстер-клас для 15-ти слухачів, яких ми оберемо, спираючись на реєстрацію та мотиваційні листи.

Отже, поїхали, реєстрацію відкрито!


Умови участі:
15 жовтня в київській книгарні «Є» (Лисенка, 3) відбудеться лекція Тетяни Трофименко на тему «Як не варто писати рецензії» з навчального циклу ЛітАкценту «Вчимося писати критику». Захід вільний і безкоштовний для всіх охочих.

21 жовтня, майже за тиждень після лекції, відбудеться майстер-клас із 15-ма охочими, які зареєструються за посиланням, а також напишуть мотиваційні листи. Учасників майстер-класу обиратиме редакція ЛітАкценту з погодженням із лектором. Імена тих, хто потрапить на майстер-клас, як і завдання, що його треба буде виконати до майстер-класу, буде оголошено на лекції. Найкраще виконані завдання отримають шанс публікації на ЛітАкценті на гонорарній основі. Реєстрація триває до 14 жовтня включно. Учасників майстер-класу буде оголошено на лекції. Реєстрація на майстер-клас - тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepVhyHaSe_RsQfGd0bFkOPiHylN0bmEXRmt-c0E_RV2LXHcg/viewform?usp=sf_link


15 жовтня, 18:30. Київ, вул. Лисенка, 3


2 коментарів

avatar
1
1 Oksana Motora • 15:01, 15 Жовтня 2019
Привіт! А для того, щоб потрапити на саму лекцію сьогодні, реєстрація потрібна?
avatar
саму лекцію можна відвідати без реєстрації

Залишити коментар

avatar