26 Квітня 2024, 20:11 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Ольги Карі «Рибка дядечка Завена» - 13 Лютого 2020

Презентація книжки Ольги Карі «Рибка дядечка Завена»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Лютого 2020 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 529


Книгарня «Є», Конкурс художнього репортажу ім. Майка Йогансена «Самовидець» і видавництво «Темпора» запрошують на презентацію книжки репортажів Ольги Карі «Рибка дядечка Завена». Захід відбудеться 13 лютого. Початок – о 18:30. Модераторка – Марія Семенченко.

«Рибка дядечка Завена» — це збірка дуже різних історій — добрих і світлих, темних і болісних, смішних і сумних, — які авторка почула та прожила у своїх неодноразових мандрах Вірменією.

Крізь багаті на страви застілля, безмежну гостинність і засліплюючу красу природи проступають трагічні події минулого і сьогодення, історії, які мають щасливе завершення і такі, що його не мають. У цих репортажах ви зустрінете дуже різних героїв: когось полюбите, хтось вас здивує, над пригодами іншого сміятиметесь або плакатимете. Жодна історія, жоден репортаж не залишає байдужим, бо це не лише майстерна репортерська робота, це ще й тексти, просякнуті особливою любов’ю до Вірменії.

Ольга Карі — гастрономічна й тревел-блогерка, авторка першого українського блогу про смачні подорожі світом «Karifood». Закінчила Інститут журналістики ім. Тараса Шевченка, працювала на «Громадському радіо» та  «Радіо Свобода», співпрацює з каналами «1+1» та «UA: Перший» як гастрономічна експертка, разом із чоловіком подорожує світом у пошуках яскравих і небанальних смаків: від морозива з верблюжого молока до сушених мексиканських стрибунців чи близькосхідної долми в малиновому листі. Авторка книжки репортажів про нетуристичну Вірменію  «Рибка дядечка Завена».


13 лютого, 18:30. Книгарня «Є», Київ, вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar