25 Квітня 2024, 03:32 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія з Ольгою Ренн та Галиною Листвак - 10 Жовтня 2019

Дискусія з Ольгою Ренн та Галиною Листвак

Категорія: «Події»
Дата: 10 Жовтня 2019 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 555


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на дискусію з пратчеттознавицями Ольгою Ренн та Галиною Листвак «Всі задоволення Дискосвіту одразу: секс, вино і рок'н'рол». Захід відбудеться 10 жовтня. Початок – о 18:30.

Твори Террі Пратчетта перекладені 38 мовами, у світі продано понад 85 мільйонів примірників видань. У чому ж секрет популярності серії про Дискосвіт? Мабуть, у тому, що Пратчетт – перший, хто взявся жартувати зі штампів фентезі, сюжетних ходів, персонажів. А ще для сера Теренса не існувало заборонених тем у Дискосвіті. Тож із редакторками серії, пратчеттознавицями Ольгою Ренн та Галиною Листвак говоритимемо про секс, вино і рок'н'рол у книгах Террі Пратчетта.

Террі Пратчетт – Сер Теренс Девід Джон «Террі» Пратчетт (1948-2015) – культовий британський письменник, автор гумористичних романів у жанрі фентезі. Його книги перекладені 37 мовами. У світі продано понад 85 мільйонів примірників його творів. Володар численних літературних премій та нагород. 2010 року отримав Всесвітню премію фентезі «За заслуги перед жанром» (Life Achievement, букв. «за життєве досягнення»). Захоплювався комп’ютерними технологіями, відеоіграми, природничою історією, астрономією.

«Дискосвіт» – це серія творів з 41 роману, 5 оповідань, низки довідників, путівників та альманахів, кількох мап та навіть кулінарної книги. Романи Террі Пратчетта – це суміш гумору та філософії, та, звісно, численні алюзії, що відсилають читачів до творів класичної літератури, явищ популярної культури та античної історії. За романами письменника створено кінофільмів, телесеріалів і комп’ютерних ігор.


10 жовтня, 18:30. Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar