27 Квітня 2024, 04:08 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч Володимира Горбуліна в Києві - 14 Березня 2019

Творча зустріч Володимира Горбуліна в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2019 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 580


Творча зустріч Володимира Горбуліна з нагоди виходу в світ його книжки «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки» відбудеться 14 березня 2019 року о 18.30 в приміщенні кіноконцертної зали ДП «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

Чи можна говорити про владу і політку без ненависті? Як воно – особисто спілкуватися з президентами України та інших країн світу? Про участь у міжнародній політиці не лише офіційних осіб, але й тіньових персон, які на багато років визначали вектори розвитку нашої країни; про нову світову реальність, перспективи для України та рецепти подолання наявних і майбутніх викликів. Про все це (і не лише про це) можна буде запитати у відомого вітчизняного policymaker, одного з найяскравіших стратегічних мислителів своєї країни і творця закулісся української політики, інтелектуала з містичною інтуїцією Володимира Горбуліна

У його новій  книжці «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки», що недавно побачила світ у видавництві «Брайт Букс», не лише дається оцінка новітній українській історії. Відкрито попереджаючи про всі небезпеки, Горбулін надає рекомендації для подолання смуги перешкод і виходу України на новий етап розвитку.

«…История не только одной страны, но всей цивилизации свидетельствует, что прошлое во многом предопределяет будущее. Потому, пытаясь на фоне личных воспоминаний оценить новую украинскую эпоху и размышляя вслух о рецептах лечения и перспективах роста выдающейся нации, я хочу предельно откровенно высказаться обо всех событиях, участником которых мне довелось быть».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar