04 Травня 2024, 17:49 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб Оксамитки: Вечір «Теплих історій» - 12 Лютого 2020

Літклуб Оксамитки: Вечір «Теплих історій»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2020 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Zakapelok
Адреса: вул. Верхній Вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 551


Літературний клуб Оксамитки у Zakapelkу запрошує 12 лютого о 18:30 на зустріч у затишну київську книгарню-кав’ярню zakapelok, на якій відбудеться вечір «Теплих історій». 

Книжкова серія «Теплі історії» - дуже затишна книжкова серія видавництва «Брайт Букс», яка справді зігріває своїми історіями, і тому дуже популярна серед читачів. А ще ця серія дозволила дебютувати багатьом авторам зі своїми оповіданнями. Якраз перед Днем дарування книжок і Днем святого Валентина ми влаштовуємо вечір «Теплих історій», на якому почитаємо і обговоримо книжки цієї серії, а також на яку завітають самі автори. Зокрема, уже погодилися прийти і почитати Анастасія Куликова, Наталія Степанчук, Віта Парфенович та Максим Федорченко. А також читатиме модераторка літклубу Оксамитка Блажевська, яка є теж однією з авторок «Теплих історій в конвертах».  

Адреса кав’ярні-книгарні «Zakapelok» – м. Київ, вул. Верхній Вал, 62, орієнтир – станція метро «Контрактова площа». Вхід вільний

Про що ж серія «Теплі історії»?

«Теплі історії» - серія книг про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.

Тут кожен може віднайти частинку своїх власних переживань та хвилювань… Неперевершені емоції наповнюють сторінки цієї книги, з нею можна посміятись від душі, пережити біль та смуток героїв, відчути ніжність та зворушитись до сліз. Оповідання перенесуть вас в чарівний світ кохання.

У цій серії вийшло уже понад 20 книжок, зокрема:

  • «Теплі історії до кави» і «Теплі історії до шоколаду» Надійки Гербіш
  • «Скринька з оповідками» і «Теплі історії про радість і сум» Міли Іванцової
  • «Жменька слів для доброго настрою»  і «Жила-була я» Слави Світової
  • «Хто повірить Елеонорі Чайці?»  і «Теплі історії з корицею» Юлі Смаль
  • «Трояндовий джем» Тетяни Белімової
  • «Книга історій та рецептів смачного настрою» Наталі Гук
  • «Теплі історії мрійника» і «Теплі історії для неї» Святослава Чернія
  • Збірки «Вузлик на пам'ять. Історії та спогади про бабусю», «Теплі історії в конвертах», «Теплі історії про кохання», «Теплі історії. Він і вона», «Теплі історії про дива, коханих і рідних», «Теплі історії у стилі блюз» тощо

12 лютого, 18:30. Київ, zakapelok, вул. Верхній Вал, 62


0 коментарів

Залишити коментар

avatar