29 Березня 2024, 09:04 | Реєстрація | Вхід
/ Збірка Сергія Рибницького «Я – кисень» у Вінниці - 23 Жовтня 2018

Збірка Сергія Рибницького «Я – кисень» у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 23 Жовтня 2018 (Вівторок)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 706


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Смолоскип» запрошують на презентацію збірки Сергія Рибницького «Я – кисень», що відбудеться 23 жовтня за участю автора. Початок – о 18:00. Модератор – Олександр Вешелені.

Чи уявляли ви, як звучить космос? Певно, ви спершу подумаєте про «Space Oddity» Девіда Бові. А може, кожної миті Всесвіт розширюється звуками «Блакитного Дунаю» Штрауса?

2084 рік, людство досі спостерігає в телескопи за Марсом – у надії, що одного дня таки пощастить висадитися на поверхні червоної планети і вдихнути на повні груди кисень чужої атмосфери. У відповідь на оптимістичний запит земної цивілізації у скронях гупає кров – так звучить порожнеча, глибини й виміри якої досліджує у своїх оповіданнях Сергій Рибницький. Його герої блукають вулицями Вінниці, поверхнею Марса, губляться між кільцями Сатурна та на периферії української залізниці, щоразу виринаючи з химернішої й небезпечнішої пригоди – або ні (не виринаючи). Бо коли прокручувати реальність у зворотному напрямку, Хепі Енд може стати катастрофою космічних масштабів. Ви коли-небудь слухали «Місячну сонату» навспак? Ground control to Major Tom – подорож от-от почнеться.

Сергій Рибницький – письменник, блогер, фотограф. Закінчив Вінницький національний технічний університет. Лауреат літературної премії видавництва «Смолоскип» (ІІ премія, 2017). Твори друкувалися у збірках «Дотик зачаєного жаху», «Це ж елементарно, сер», «Маніяк на замовлення», «Різдвяний детектив», журналі «Дзвін», онлайн-часописі «Стос». Учасник Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo» та Культурно-мистецької резиденції «Над Богом».


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar