19 Квітня 2024, 06:48 | Реєстрація | Вхід
/ Катя Брандіс, Антон Скачков та «Фристайлерка» - 3 Липня 2018

Катя Брандіс, Антон Скачков та «Фристайлерка»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Липня 2018 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Черкаси
Місце: ОУН бібліотека імені Тараса Шевченка
Адреса: вул. Байди Вишневецького, 8
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 875


Чи на все Ти готовий заради перемоги?

Олімпійські Ігри 2032: задля мрії про Олімпійське золото «фристайлери» легально оптимізують своє тіло за допомогою хай-тек-протезів та імплантатів. Модифіковане тіло надає неабиякі шанси на перемогу для олімпійців та паралімпійців майбутнього. 

В рамках літературного проекту підліткових (анти-) утопій «На дотик» поговоримо з німецькою письменницею Катєю Брандіс та паралімпійським чемпіоном Антоном Скачковим про фантастичний сюжет книги «Фристайлерка» та чи є він настільки утопічним та нереальним, як здається?

Український переклад книжки вийде друком влітку 2018 в видавництві «#книголав» в перекладі Марії Іваницької та Тетяни Супрун.


Катя Брандіс пише з дитинства, працювала журналісткою, згодом змогла реалізувати свою мрію та займатись тільки написанням книг. Вийшли друком її численні твори для підлітків  та юнацтва: Поклик глибин, White Zone, Мисливець за вулканами, а також серія «Лісові мандрівники», яка посіла друге місце у списку бестселлерів журналу Spiegel. Для свого роману «Фристайлерка» автор супроводжувала групу бігунів в центрі олімпійської підготовки, відвідувала спортсменів-параолімпійців під час їх тренувань.

Захід відбуватиметься німецькою та українською мовами. 
Організатори: Goethe-Institut в Україні, видавництво «#книголав»

Черкаси, ОУН бібліотека імені Тараса Шевченка, вул. Байди Вишневецького, 8


0 коментарів

Залишити коментар

avatar