29 Березня 2024, 17:39 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Та ви жартуєте, містере Фейнман!» - 26 Квітня 2018

Презентація книжки «Та ви жартуєте, містере Фейнман!»

Категорія: «Події»
Дата: 26 Квітня 2018 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 967


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Наш формат» запрошують на презентацію українського перекладу книжки Річарда Фейнмана «Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака».

Фізика була сенсом життя видатного науковця й педагога, а кожна його лекція перетворювалася на захопливу гру. Утім особистість Фейнмана така неординарна й багатогранна, що заслуговує не меншої уваги, ніж його наукові досягнення. Фізик-теоретик, художник-портретист, віртуозний барабанщик і жартівник, який полюбляв розігрувати друзів та колег і часто сам потравляв у кумедні ситуації... Ніхто краще за нього не розповість про неймовірно-божевільні пригоди, на які науковця штовхала невгамовна цікавість.


Автобіографія Річарда Фейнмана – це вибухова суміш високого інтелекту, мудрості, безмежної допитливості та разючої сміливості.

Річард Фейнман – американський фізик, лауреат Нобелівської премії 1965 року за фундаментальні роботи з квантової електродинаміки. У 1943-1945 роках брав участь у Мангеттенському проекті зі створення атомної бомби. Співавтор популярного підручника – тритомника «Фейнманівські лекції з фізики», автор низки науково-популярних книжок. 


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar