29 Березня 2024, 11:06 | Реєстрація | Вхід
/ З любов’ю до собак | «Усміхаки» Лариси Денисенко - 21 Лютого 2018

З любов’ю до собак | «Усміхаки» Лариси Денисенко

Категорія: «Події»
Дата: 21 Лютого 2018 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 881


Київська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на розмову про собак з нагоди виходу дитячої книжки Лариси Денисенко «Усміхаки». Учасниці: Лариса Денисенко, Алевтина Кахідзе, Марія Фоя, Юлія МакГаффі. Подія відбудеться 21 лютого. Початок – о 19:00. Модераторка – Ірина Славінська.

В «Усміхаках» Лариси Денисенко ви знайдете усе, що слід знати про собак: як їх доглядати, годувати, вигулювати і лікувати. А також про те, яке величезне щастя мати чотирилапого друга, та водночас, яка це відповідальність. Адже тваринка – не м’яка іграшка, а повноправний член сім’ї. Вчені стверджують, що дорослий песик має інтелект трирічної дитини. І тільки від господарів залежить, який характер матиме ця дитина, буде вона злюкою чи усміхакою.


«Перша морда серед лиць, котрі я побачила після народження, була шляхетна морда нашого пса, – розповідає Лариса Денисенко. – Собаки зі мною від народження. Я вчилася говорити з ними, дорослішати, розуміти, домовлятися та виховувати. Собаки в місті – неминучі. Мені дуже важливо, щоб діти розуміли, що вони відповідальні за своїх собак перед псяками і перед мешканцями. Мені дуже важливо, щоб собаки були любов’ю, опертям та істотою довіри, а не модними іграшками, що про них можна забути й полишити».

За словами авторки, книжка допоможе краще зрозуміти себе, свого псяку, надихне вас усміхацтвом або роз`яснить, чому поки що вам не варто заводити собаку.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar